Bu Ayakkabilar Orjinal Mi
-
yunusdogan bunu yazdı
mümkün değil :D
orijinal çakmadır :)
olabılır de olmayabılır de neden dıye soracaksan. tommy lacoste trde uretım yaptırıyor fasonuretım yapıyor avrupanın tekstıl urunlerı ızmırde uretılıyor mesela trden de bır cok yerde uretıcı tekstıl fırmasıyla calısıyorlar.
aynı sekılde ayakkabı da olabılır ama amazondan almanı tavsıye ederım
-
Orijinal de olabilir. genelde çakma olan aliexpress te modellerde brandname alanı dolu olmaz. Çakma salomon aldık burdan kalite olarak birebir aynı diyebilirim.
-
tagext bunu yazdı
Orijinal de olabilir. genelde çakma olan aliexpress te modellerde brandname alanı dolu olmaz. Çakma salomon aldık burdan kalite olarak birebir aynı diyebilirim.
başka bir linkte ki geri dönüş fotolari birebir gibiydi. orjinal mi acaba diye baya düşündürdü
-
KasiRGamsi bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Solomon'un çakması işte hocam. Orijinalden kastın nedir?
kalite saglamlik
Bende çakmasıda var orijinali de arada sağlamlık ve kalite olarak bi fark yok. Sadece dışındaki şeritler orjinalinde reflektör gibi ışık gelince gece parlar. Çakmalar parlamıyor.
-
KasiRGamsi bunu yazdıtagext bunu yazdı
başka bir linkte ki geri dönüş fotolari birebir gibiydi. orjinal mi acaba diye baya düşündürdü
Orjinal değil demek zor. Aliexpress marka konusunda hassas. O yüzden brandname alanı çakma modellerde boş olur. Burda 500 lira civarlarında bi ayakkabı bu. 150 tl eder.
-
hayır.
-
Bu Neki halı saha kramponu gibi .
-
bu ayakkabı işi çok yalan dolan oldu. artık merdivenaltı işletmeler bile yüksek kalitede ürün üretebiliyor. o yüzden bişey diyemeyeceğim. ama kaliteli olurlar onda sıkıntı olmaz.
-
bilader çinden gelirken orjinal skechers getiriyorum giyiyorum tr de kesinlikle tavsiye ederim sağlam şık rahat
-
Dikkatli bakarsanız anlaşılıyor zaten çakma olduğu ( Taşan yapışkanları görebilirsiniz )