Bu Ayakkabilar Orjinal Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bi salamon bir skechres bilirim rahatlık konusunda orjinalse çakalım 2 tane

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Vietnam diyorum vietnam yokmu giden gelen getitelim oradan

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

çakma hocam.

orjinal görünümü çakma. 

metro bile orjinal görünümlü çakma satıyor günümüzde hepsiburada çakma satıyor. 

hepsiburadan 120 TL ye aldığım newbalance ile mağzada 400 TL ye sattıkları newbalance aynımı sanıyorsunuz? 

aynı sanıyorsanız ikisini de alın ve aradaki farka bakn ( aldım ordan biliyorum ) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hayatımda denediğim en rahat ayakkabıydı bu amk 600 TL TR fiyatı burda 40$ desen 200 tl bile etmiyor.

orjinal felan olduğunuu sanmıyorum tabanlarındaki ^işaretler bile fazla kalın aradaki fiyat uçurumuda düşünülünce çakma bence

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

f the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click ‘Confirm Order Received’ or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Aramizdan biri alsada yapistirsak bizde 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

https://www.salomon.com/de/product/s-lab-speedcross-black-ltd.html?article=391796

Orijinali 200 Euro. 

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

Sahte bir ayakkabi içinde 30-35 dolar yüksek bir rakam 

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
Toplam Hit: 3640 Toplam Mesaj: 29
salomon speedcross 3