Bu Bir İsyandır! Ta Bi ANLAYANA
-
Can sıkıntısından dolayı kaç gündür ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu şekilde alkol almaya devam edersem; Amatem'in demirbaşı olacağım kesinleşmiştir. Bu sebeple geceleri dışarı çıkıp hava almaya, alkolden uzak durmaya çalışıyorum. Ancak memleketimizin her yerinde karşımıza çıkabilitesi olan insan demoları yüzünden resmen sinir krizi geçirdim. Benimle birlikte yürüyen bir arkadaşıma salça olan demo yüzünden kavga çıktı. Polis müdehale etti. Hep beraber karakola götürüldük. Kavga sırasında cüzdanımı düşürmüşüm ve nüfus kağıdımı bulamıyordum. Herkes serbest bırakıldığı halde benimle baya bir ilgilendiler. Sebepsiz yere 2 saat karakolda tutulmak bana koymuyor. İçkiyi oturma organlarıyla içen bir amele yüzünden kalmış olmak kanıma dokunuyor. Nasıl bir adalet sistemimiz var bizim? Nüfus cüzdanım bulunmasaydı ne olacaktım? Bütün gece nezarethanenin duvarlarına Beşiktaşlıyız Nezarethaneye de Karşıyız yada Burada İsyan Var Ulan mı yazmak zorunda kalacaktım? Ailemde çok sayıda polis olmasına rağmen dün gece itibarı ile polis teşkilatından irenmiş hatta tiskinmiş bulunmaktayım....
Saygılarımla
-
sakin olmak lazım acele etmemek lazım diyorlarya bu da onun gibi bir yerde
babam hep söyle her işin başında söyler acele etme bi bakalım ne olup bitiyor ona göre davranırız tarzında
bu yüzdendirki ben de hayatımı bu şekilde düzene sokmaya başladım bi süre sonra
başımdan ne rahatsızlıklar geçti ama bir süre sonra hepsi oturuyor yerli yerine
ama bayaa bir sıkıntı çektikten sonra
sabretmek lazım ve doğru yolu bulmak lazım
doğru yolu bulduğunda ne yapıp ne yapmayacağın anlaşılır zaten
-
bn 16 yaşındayım geçenlerde bankta oturuyodum yanmdada bi arkadaş vardı bacak bacak üstüne attım diye orospu çocuğunun biri yok pardon kaliteli orospu ç..nun biri yine olmadı anasının bilmem neresini dızlıkladığım benden yaşça büyük eleman bacak bacak üstüne atıyorum diye benle kavga etmek istedi.Neyse hangi meslekten olursam olayım başka ülkeye yerleşicem ilerde :)
POLİS olayında da haklısın kendilerini çok artist yaptılar BİR kısmı tabiki
-
hocam senin talihsizliğin olmus biraz. hem içmicen,hem kavgaya karısıcan, hem cüzdanı düşürücen, kısmetsizlik yani cok fazla isyana yormana gerek yok bence:)
-
1. Ta Bi değil "tabi" diye yazılır.
2. Bu mu eleştirdiğin adalet sistemi? (:
Adaletin eleştirilecek çok yanı var ama sen haksızsın bu konuda. Kimliği olmayan adam "kimliksiz bir şüpheli"dir. Kaybettiğin cüzdanının hesabını ve kavga ettiğin alkoliklerin faturasını emniyet birimlerinde araman mantıklı değil.. Düşün..Belkide senin yerine sabıkalı tecavüzcü birini yakalamışlardır. Kimliği yok bunun kardeşim salıvergitsin mi denilir ? Ben olsam kimliğini tespit ettirene kadar tutardım. Gerekirse o gece salıvermezdim. Olaylara realist yaklaşın, eminim gerçeğini bulursunuz en saçma şeyde bile.. (:
-
BAZI aç köpeklr eline gram yetki verilince kndini bi bok sanıo.. (polis, güvenlik görevlisi vs. ) takma kafana
-
polise laf söyleyen arkadaş;
biyerlerin sıkışınca polis abi yardım et demeyi biliyorsun, sonra kimlik soruyor diye, üstelik kimlik üzerinde değiil diye nezarethanede tutulmaya karşı çıkıyorsunuz...
bu ne biçim iştir. ?
her meslekte işini layıkıyla yapmayanlar var. polisi bu yüzden karalamak çok yanlış.
-
polise laf atmayın arkadaş her polis aynımı başka zamna işiniz düşünce iyi polis oluo :G aralrında bazı şerolar çıkıor onlar hariç .o gnkü şanssızlıına gelmiş olaylar üst üste vs vs
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
polise laf söyleyen arkadaş;
biyerlerin sıkışınca polis abi yardım et demeyi biliyorsun, sonra kimlik soruyor diye, üstelik kimlik üzerinde değiil diye nezarethanede tutulmaya karşı çıkıyorsunuz...
bu ne biçim iştir. ?
her meslekte işini layıkıyla yapmayanlar var. polisi bu yüzden karalamak çok yanlış.
-----------------------------
Benim adım polise laf söyleyen arkadaş değil, Fatih.Bir yerlerimim sıkıştığına şahitmisiniz ki böyle bir laf söyleyebiliyorsunuz? Derviş işi kendinden bilirmiş. Aynı durum sizin için geçerliyse o ayrı tabi... Kaldı ki çok zor durumlarda kaldığımda bile hiç bir polis akrabamı arayıp yardım dilenmedim. Çünkü ben cebimde Yakinimdir şeklinde kartlarla dolaşmayı öğrenememiş, omurgalı vatandaşlardanım. Benim karşı olduğum şey nezarette zaman kaybetmek değil. Eğer dikkatli okursanız saçma sapan bir adam müsvettesi yüzünden maruz kaldığım muameleye isyan ediyorum. Yani hırsızın hiç mi suçu yok? Ehil olan polisler muhakkak vardır, zaten onları ayrı tutuyorum ama gücü eline geçiren F Tipi polisler var ki; yatacak yerleri bile yok bana göre... layı önce iyi okuyup, iyi tahlil yapıp yorum yapmanız sizin ruh sağlığınız açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Saygılarımla
-
Karakol komiseri ile karşılaştım az önce, daha doğrusu internet kafede kimlik kontrolü yaptılar. Bazı polis memurlarının disiplinsizce davranmış olabileceğini, bundan dolayı üzgün olduğunu ve karakol olarak bir hataları varsa özür dilediklerini söyledi. Demek ki komiser emekliliği yaklaşmış olan sayılı Baba Komiserlerdenmiş ;) Neyse buda geldi geçti... Sırada ki...
-
Beni de geçenlerde tehditten dolayı aldılar .. ama sistem çok dehşet işliyor telefonda biriyle görüştüm tehdit olayı o zaman yaşandı.. daha 24 saat olmadan beni buldular geldiler aldılar götürdüler .. tanıdıklar sağolsn nezarethaneyei göremeden çıktım :)