Bu Bir İsyandır! Ta Bi ANLAYANA
-
Valla Fatih abi ne diyim ki :S Geçmiş olsun ....
-
Aramızda polis akrabası , tanıdığı olan çoktur ama hayatım boyunca o üniformadan , polis kimliğinden nefret edicem. Sevmiyorum ve ömrümün sonuna kadarda sevmicem.
-
kokuşmuş adalet sisteminin bir parçası polisler.Polislikte iğrençler olabilir.Fazlasıyla olabilir fakat temelinde anayasa dediğimiz şey var.O berbat ötesidir.Kanunlar adam gibi değil.
Bu gün 10 senedir kırmızı ışıkta geçmemiş bir adam ile 10 senede , her sene 2-3 suç işleyen birisi eşit tutuluyor.Neymiş ? Demokrasi.
Demokrasi, cumhuriyet gibi kavramları severim.BEnce en iyi yönetim şekli.Fakat uygulayanlar yanlış yapıyor.Bu gün dağa çıkıp sonra inenlerin hepsine kral gibi davranıldı.İş imkanları, vaadlet, yapılanlar.
Benim suçum ne? Dağa çıkmamış olmak.İşte böyle bir adalet sistemindeyiz.Anayasanın değişmesi, cezaların ağırlaşması lazım.Kırmızı ışıkta geçmek, hatalı sollama yapmak bir trafik suçu değildir.Adam öldürmeye teşebbüstür.En basiti burdan başlayacaksın.Ağırlaştıracaksın.Sonra polis, asker, hakim, savcı vs.. gibi kanun denetçilerinide bir elden geçireceksin.
Bu iş sabaha kadar uzar gider.O kadar aptal kanunlarımız var ki , yol hakkı bende olduğu halde korkarak sollama yapıyorum.İki şerit bana, bir şerit karşıya.Sürekli korkuyorum.Fakat bu kadar tedirgin davranmam, görmeden çıkmamam, beni 3 tane kazadan kurtardı.Kesin.Bir taneside kamyondu.
Düzeni biraz elden geçirmek şart.
-
hocam bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı...
-
Benim genelde Emniyet hakkında bakış açımı herkes bilir forumdan fakat burada adamlarda ben bir suç göremedim neden dersen
Arkadaşım seni karakola götüren polisler kavga edenlerin hangisinin haklı hangisinin haksız hanginizn amele(mecazi anlamda) hanginizin efendi adam olduğunu bilmiyor
zaten bunları çözmek maksatlı muşahade altında tutuluyorsun olay tam anlamıyla şap diye çözülmez buna benzer kaç olay var 1 saat içinde anlayıp bu adamlar seni ve o diğer zibidileri salamazlarNüfus kağıdın yanında yoksa şayet adamlar seni nereden tanısın hırlımısın hırsız mısın nesin sen elbette iyi tetkik etmeleri gererkiyor bunu
Nüfus kağıdın yoksa bu admalar müneccim mi be kardeşim senin kim olduğunu çözsünler adamlardan sen şimdi git kimliğini bulunca gel mi demelerini bekledin anlamadım ki
Not: Bayağı bir ilgilend,ler den kastın şayet fiziki ve pskolojik işkence gördüysen karakolda o zaman haklısın böyle olmadıysa ben bu isyanına anlam veremedim kusuruma bakma -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------ben bu isyanına anlam veremedim kusuruma bakma
-----------------------------adam dünyaya isyankar bu neki hoca
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
dün gece itibarı ile polis teşkilatından irenmiş hatta tiskinmiş bulunmaktayım....
-----------------------------istisnalar war ama gec kalmissin :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
Not: Bayağı bir ilgilend,ler den kastın şayet fiziki ve pskolojik işkence gördüysen karakolda o zaman haklısın böyle olmadıysa ben bu isyanına anlam veremedim kusuruma bakma
Nezaret dedikleri köpek kulübesi bozması yerde oturcak bi yer olmaz mı allah aşkına ya da nüfus kağıdım kayıp diyelim. Yanımdan ayırmadığım Engelli Kimlik Kartım var. Üstünde fotoğrafım, TC kimlik numaram filan var. O kimliği bu ülke, bu devlet vermedi kardeşim? Öyleyse neden onun üstüne işlem yapılamıyor? Neyse salla gitsin! -
HannibALgan bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Not: Bayağı bir ilgilend,ler den kastın şayet fiziki ve pskolojik işkence gördüysen karakolda o zaman haklısın böyle olmadıysa ben bu isyanına anlam veremedim kusuruma bakma
Nezaret dedikleri köpek kulübesi bozması yerde oturcak bi yer olmaz mı allah aşkına ya da nüfus kağıdım kayıp diyelim. Yanımdan ayırmadığım Engelli Kimlik Kartım var. Üstünde fotoğrafım, TC kimlik numaram filan var. O kimliği bu ülke, bu devlet vermedi kardeşim? Öyleyse neden onun üstüne işlem yapılamıyor? Neyse salla gitsin!
-----------------------------Eğer durum böyle ise haklısın, yani ne bileyim kimlik yerine geçebilecek, ehliyet vs gibi bişi ise bu yaptıkları resmen ayıp..
İnsanlık halidir yanına almadan çıksan başına bela olacaklar yani :|
Bazen insanlara çip takma işi mantıklı geliyo bana :D O zaman da fişlencez o da ayrı bi konu :D