Bu Büyük Ailenin Ferdi Olmak İstiyorum. [Askeriye"Ye Giriş...]
-
Arkadaşlarım öss 2009 yaklaştı..
Form dolduranlar ya da geçmişte bu deneyimi yaşayanlar bilir.. Formu doldurduğunuzda bir kutucuğun yanında askeriye'ye de girmek istiyorum vs uzun bir yazı yazar isterseniz kutucuğu işaretlersiniz...
Son dakika'da bir haber aldım askeriye sınavlarına ayrı bir başvuru varmış. Müdürümüz onu TSK.mil.tr'den takip et dedi ama ben bulamadım burada deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum...
--> Bu başvurunun tarihi geçti mi? Ya da askeriye'ye girmek için nerede başvuracağım Hava Harp Okulu - Deniz Harp Okulu ya da Kara Harp Okulu'da olabilir...
Bilen arkadaşlar lütfen paylaşsınlar bir bankadan dekont - başvuru kağıdı alacakmıyız? nerede başvuracağız? Soracağım ya da sormayı unuttuğum şeyler olduğunu da düşünüyorsanız sizlerde ayrıntılı bilgi veriniz. Şimdiden teşekkür ediyorum...
-
müdürünü dinle tsk dan öğrenirsin.
ama mayıs ayına akdar filan vardı sanırım tarihide
hem o büyük ailenin ferdi olmak isteyip hemde b u kadar ilgisizlik ne alaka anlamadım
-
bizim zamanımızda bunların forumları askerlik şubeleri ve il jandarma komutanlıklarına gelirdi ama sonradan netede koydular tsk dan ziyade komutanlıkların sitelerine gir orda bulursun basvuruları bu donemde oluyo.
http://www.tsk.mil.tr/7_INSAN_KAYNAKLARI/7_3_Askeri_Okullara_Basvuru/Askeri_Okullara_Basvuru.htm bu linke baktın mı -
herke askeriyeden kaçıyo :D çoğu arkadaş bıraktı düz dünya tazminat ödediler
ağır herhalde bilmiyorum pekde
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------herke askeriyeden kaçıyo :D çoğu arkadaş bıraktı düz dünya tazminat ödediler
-----------------------------Benim kuzende yürütemedi askeriye tazminat davası açtı 16.000 ytl tazminat ödediler :) Ama ne biliyim subay olmak çok güzel olurdu heralde... Belki genelkurmay başkanlığına kadar yükselirim, GENELKURMAY'da tahribat üyelerine bi yemek verirdim :P
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------herke askeriyeden kaçıyo :D çoğu arkadaş bıraktı düz dünya tazminat ödediler
-----------------------------Benim kuzende yürütemedi askeriye tazminat davası açtı 16.000 ytl tazminat ödediler :) Ama ne biliyim subay olmak çok güzel olurdu heralde... Belki genelkurmay başkanlığına kadar yükselirim, GENELKURMAY'da tahribat üyelerine bi yemek verirdim :P
-----------------------------genel kumay baskanı olmak için askeri liseden cıkman lazım evladım.
-
2. BAŞVURU ŞEKLİ VE ZAMANI (2009 YILI İÇİN)
a. Kara Harp Okuluna girmek isteyen öğrenciler 2009 Yılı ÖSS Aday Bilgi Formunda yer alan 23.madde "Askeri Okullara Girme İsteği” alanındaki kutucuğu işaretleyeceklerdir. Ancak bu işaretlemeyi yapmak başvuru için yeterli değildir.
b. İstekli adaylar, ayrıca 27 Nisan - 05 Haziran 2009 (saat 17.00’e kadar) tarihleri arasında www.kho.edu.tr internet adresi üzerinden ön kayıt başvurusu yapmaları gerekmektedir.
c. Başvurular, sadece ÖSS Aday Bilgi Formu ve www.kho.edu.tr internet adresi üzerinden yapılacağından şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
ç. ÖSS sonuçlarının açıklanmasından sonra KHO’na ön kayıt başvurusunda bulunmuş adaylar, aldıkları ÖSS-SAYISAL-2 HAM PUAN türüne göre sıralanacak ve ihtiyaç duyulan aday sayısına bağlı olarak “Seçim Aşamaları Çağrı Puanı (Baraj Puan)” belirlenecektir.
Usta ben TM'ciyim :D Hayal mi olu yani :'(
-
TMler astsubay olabiliyor
hem puanı da düşük
-
Kaç puan istiyor sayısal 2 'den ?
-
walla benim TM puanlar celal bayar maliyeyi tutarken hava astsubaylıgına da yetiyordu salladım
sonra ege iktisata girdim
o dönem beraber sınava girdiğim arkadas şimdi astsubaylıgı bitirdi 1300 maaş alıyor,ben 2.sınıftayım hala :D
-
Usta sen girmesende olur astsubaylığa rakibimiz çoğalmasın :D...