Bu Büyük Ailenin Ferdi Olmak İstiyorum. [Askeriye"Ye Giriş...]
-
yaş 22 oldu zaten sınavına 21 yaşından büyükleri almıyorlar
geç farkına vardık olayın :))
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
Usta sen girmesende olur astsubaylığa rakibimiz çoğalmasın :D...
-----------------------------La beraber tercih yaptıkya zaten seninle :D hıyaragası tanımıyomuş gibi yapıyo bide :@
Edit: Bu arada konuda anlaşılmıştır arkadaşlar bizim iş hayal oldu. İlgilenenler için teşekkür ederim :)
-
gözlerim bozuk olmasaydı bende astsubaylık sınavlarına giricektim :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Bak bunu bilmiyordum işte bende 0.75 derecede miyop var :) Yani iyice hayal olmuş gerçekten.
-
şimdi o kutucuk kara harp okulları için yani kuleli askeri lisesi yada hava harp okulları deniz harp okulları için astsubaylık ayrı şimdi nerde yaşıyosun bilmiyorum en yakın karakola yada askeri birliğe gidiyosun astsubay okuluna girmek istiyorum forum alcam diyosun ama dikkat et astsubay hazırlama okulu ayrı astsubay meslek yüksek okulu ayrı meslek yüksek okuluna 2 senelik üniversiteden sonra girersin hazırlama okuluna öss puanıyla girersin birde formların zamanı geçti diye biliyorum ama sormanda yarar var inşallah geçmemiştir ALLAH yüzünü kara çıkarmasın kolay gelsin :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------göze çizik falan attırsak lazerle olmuyor mu ?
benimde acaip derecede bozuk uzağı hiç göremiyom :D -
göze çizik attırsanda giremiyosun zaten formda yazar gözdn lazer ameliyatı olanlar giremez diye