Bu Çalkantıda Coin Almalımı Almamalımı Hangisini Almalı ?
-
merhabalar şuan hepsi dibi görmüşken sizce alıp yapmak gerekir mi yoksa uzak mı durmak gerekir.
Alım için tiyolarınız nelerdir ?
-
bence daha diplerden bitcoin alımı yapılabilir. Biraz toparlayınca altlara yönelinebilir.
-
ilk 10 dan azar azar alınabilir. 1 ay içerisinde %20 garanti
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
kesinlikle katılıyorum.
hatta en düşük 10 tane seçilebilir ilk 50 den
-
hiçbirşey bilmeyen şu piyasadan ltc alıp max 40 gün unutsun sonra dua etsin.hiç altcoinlere bile gerek yok
-
bitcoin 42k seviyesinde alabildiğin kadarıyla 40-38-35 seviyelerinden al.
Bekle gelecek ay 60 olur. olmazsa 1 sene içinde olur yine olmazsa kardeş elindekileri satta bizde kendimizi kurtarak daha fazla batırma coin işini
-
ilk 40-50 coinden alınabilir bu aralar. Düşüş şuanda normal. çok düştü ama alım yapılır bu aralar.
Yalnız yüksek rakamlar yatırmayın. Sonuçta hepsi deneysel para. Bu sen coinler 2017 deki kadar değil ama artacak.
Doğru coinleri seçersen kar edersin. Ama birden uçmak zengin olmak çok zor.
-
mayıs haziran aylarında da benzer bir durum olmuştu, ripple 7 ye katlanmıştı felan, sonra hepsi dibi boyladı.
yine benzer bi sürece girdi diye düşünüyorum. biraz daha düşüşler olabilir.
2 gün önce 390 dan SC almıştım, dün 325 lere felan düşmüş, sabah baktım yine 380 seviyelerindeydi.
alttan alsaydım zararı kapatmıştık, ancak beklemek istedim.
artık acele etmiyorum. her gün %5 kar edicem diye heyecan yaşamaktansa 1-2 ay bekleyip %50 civarı kar ile satıyorum.
hatta 30 dan aldığım DOGE 114 leri gördü (%350 kar) hala satmadım, şu anda 60 civarında dolaşıyor, şimdi bile satsam %100 kardayım ama yine de beklicem :)
her çıkışın bir inişi, her inişin de bir çıkışı oluyor muhakkak.
sabırlı olmak gerek.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
aldınız mı hocam, tüm coinler yükselişe geçti bile?
-
Dün altlardan toplayanlar bugun %40 civarında kar elde etti.. Önemli olan beklemeyi bilmek... Panik satışa gitmemek.. Gözlerinizin önünde paranız %50 erirken çelik gibi sinirlerim var diyorsanız. Buyrun gelin :)
-
daha geri çekilme yaşanması gerek piyasa bunu fiyatladı beklemekde fayda var ufak tefek sallantılar olur daha