Bu Çalkantıda Coin Almalımı Almamalımı Hangisini Almalı ?
-
Ripil gotumde patladi
-
DevilKingtr bunu yazdı
Ripil gotumde patladi
Benimde btc.
-
PathfindeR00 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
şu grafiği her yerde paylaşıyolar, 2-3 senede bir aynı grafik oluyor, ancak her seferinde daha çok fiyat yükseliyor.
bu grafiği 2100 yılına kadar 3-5 senede bir görürürüz. rahat olun, sıkıntı yok.
Nobel Memorial Prize laureate Robert Shiller said that bitcoin "exhibited many of the characteristics of a speculative bubble"
Nobel ödüllü iktisatçı demiş bak, sıkıntı olmasın :)
Bu yeni sistem ekonomik kriz yontemi. Ben bunu arklarima anlattim. Zenginler ekonomik krizlerde daha cok zengin olurlar. Amerikadaki morgicta parasi olanlar herseyi yari fiyatina kapatti. Simdide bu var. Balon yeterince sismedi. Simdi sadece adam topluolar. Yeteri kadar buyuyunce patlatacaklar. Genel ortalama ekstra parasi olanlar oynuyor. Ne zaman cok fazla insan krediye girip evini satip bu ise girer o zaman patlar. Evet biliyorum evini arabasini satip girenler var ama yeterli deil. Nitekim birazini patlattilar
-
elinde bilinen coinlerden olanlar bitflip.li ye yollasın bitcoin white a yatırsın.
1 hafta içinde %100 den fazla kâr kazanacak.
-
Meliksah bunu yazdı
elinde bilinen coinlerden olanlar bitflip.li ye yollasın bitcoin white a yatırsın.
Kesin bilgi mi ? Ona göre yatırım yapacağım. Yoksa gelir dükkanı basarım :W
-
enes bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Kesin bilgi mi ? Ona göre yatırım yapacağım. Yoksa gelir dükkanı basarım :W
Hocam airdrop dan alanlar baya karda şuan. Borsaya 40 centten girdi, herkes sattı, 10 cente düştü, sonra millet toplamaya başladı 85 centleri gördü. Şu anda 60 cent civarında sanırım.
uzun soluklu 10$ ı geçeceğini düşünüyorum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıenes bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Hocam airdrop dan alanlar baya karda şuan. Borsaya 40 centten girdi, herkes sattı, 10 cente düştü, sonra millet toplamaya başladı 85 centleri gördü. Şu anda 60 cent civarında sanırım.
uzun soluklu 10$ ı geçeceğini düşünüyorum.
an itibari ile 0,36$
-
bitcoin 9k'dan sıçrayacak gibi https://twitter.com/Jack_and_Boe/status/959120187554443265
alım tavsiyesi isteyene sys, game, strat, bnt at çantaya bikaç ay bekle
-
ByTechno bunu yazdı
bitcoin 9k'dan sıçrayacak gibi https://twitter.com/Jack_and_Boe/status/959120187554443265
alım tavsiyesi isteyene sys, game, strat, bnt at çantaya bikaç ay bekle
2 gunde %50 deger kaybettim, ama uzun vadeli almistim zaten.
-
bir ay sonra 5000 olmayacağı ne malum, bitcoin bana ponzi gibi geliyor, patlayabilir. %70 paramı kaybettim, bekliyorum kaybım biraz azalsın çıkıcam sokarım bunların yaptığı işe.
böyle saçma şeylere girmemek lazım.