Bu Çocuklar Neresi Yol, Araba Nedir Çarparmı Çarpmaz Mı Bilmiyorlar
-
Çocuğunuza Sakın Bisiklet Vermeyin. Antalyalı olanlar bilir, real alışveriş merkezinin orada kırmızı ışıktan kalktım, 1-2-3 derken 60 km hızla falan seyir haline giriyorum birden sağ taraftan 12 yaşında veletin birisi fırladı bisikletle karşıya. Ha fırladığı yerde ne yaya geçidi var ne karşıya geçeceği bi kavşak var. neymiş ters şeritten geride kalan kavşaktan karşıya geçecekmiş. Velhasıl frene falan basmaya kalmadan bisiklet arabanın altında velet önce ön kaputta sonra camda sinek gibi yapıştı.
Ne mi oldu?
sorumsuz bir ailenin çocuğu olan bu velet günümü maffetti. Arabanın ön kaputunu çöktü cam patladı. Ön sis farları tampon kırıldı. aşağı yukarı masraf 9-10 bin tl. anasını satim belkide daha fazla.
şimdi ben kime söveyim?
12 yaşında ki bi veleti hatta fırlamaya mı söveyim, yoksa onu o yaşta şehrin göbeğinde dershaneye bisikletle gönderen anasına babasına mı söveyim?
-
binmeyi bilmeyene bisiklet verenin taaaaaaaaaa... ben... takla atıcaksan trafiğe kapalı alanda takıl kardeşim... milletin basına niye dert açıyosun
-
geçmiş olsun hocam. çocuk ölseydi kaderine söverdin
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun hocam. çocuk ölseydi kaderine söverdin
-----------------------------ha bide fırlamanın hastane masrafınıda çektik. iç kanama riskine karşı gönderdim bi tanıdık özel hastaneye. ölür mölür.
-
polis geldimi hocam??
ifade filan??
-
sinirini anliyorum hojam ama cocugun olmesinden iyidir yani
sonra her ne kadar cocukda suclu olsa vijdan azabi duyardin , kaza deyip gecistir nabalim
-
hoca her şeye eywallah da kafama ne takıldı araba neki öle bir cam bir kaput tampon far 9-10 bin tl masraf çıkartıyor
-
hocam sadece çocuklar olsa iyi. geçen ay kepezdeki öğretmenin orda dumlupınar bulvarındaki üst geçitten karşıya geçiyoruz. bir bisikletli(orta yaşlarda) ter yönden çapraz karşıya geçiyodu. bi honda civicli amca ailesiyle yukarı doğru gidiyodu. sen bisikletliye çarpmayayım die frene bas direksiyonu kır. vur bariyerlere. bisikletliye hiç bişey olmadı. arabadakilere de bişey olmadı allahtan. ama arabnın önü arkası komple dağıldı. bisikletli ortadan kayboldu hemen.
adamı deli eder kodumun bisikletlileri.
-
myblackworldweb: hocam polis geldi ama tutanak falan tutturmadım çünkü işim gücüm yoğun, mahkemeydi oydu buydu uğraşacak vaktim yoktu. zaten karşı tarafta şikayetçi olmadı. suçlarının farkındalar.
sunny: hocam araba x3. kaskosu da 2 ay önce dolmuştu. yeni araba alacaktım. kaskoda şirket üzerine yapılıyordu satacağım için gerek duymadım, yani tekrar kasko için para ödemim dedim. başımıza bu geldi.
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sadece çocuklar olsa iyi. geçen ay kepezdeki öğretmenin orda dumlupınar bulvarındaki üst geçitten karşıya geçiyoruz. bir bisikletli(orta yaşlarda) ter yönden çapraz karşıya geçiyodu. bi honda civicli amca ailesiyle yukarı doğru gidiyodu. sen bisikletliye çarpmayayım die frene bas direksiyonu kır. vur bariyerlere. bisikletliye hiç bişey olmadı. arabadakilere de bişey olmadı allahtan. ama arabnın önü arkası komple dağıldı. bisikletli ortadan kayboldu hemen.
adamı deli eder kodumun bisikletlileri.
-----------------------------bu trafik polisi bana arabadaki yangın tüpünün son kullanma tarihi geçmiş diye ceza yazdı, plakan şekilli yazılmış kuralına aykırı diye ceza yazdı ama bu dengesiz bisikletlilere hiç bir sınırlama yada yoldur odur budur yapmadılar. adamlar facia olarak dolanıyorlar.
-
kimseye söyle çocuk ölmediği için şükret.