folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Çocuklar Neresi Yol, Araba Nedir Çarparmı Çarpmaz Mı Bilmiyorlar

Bu Çocuklar Neresi Yol, Araba Nedir Çarparmı Çarpmaz Mı Bilmiyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hukuki baz da ne yaptırımı vardır bilmiyorum ama masrafını karşılaması gerekiyor. 

Ama muhtemelen çocuğu bırakmışsındır.

hocam uğraşmak istemedim. napalım sağlık olsun dedik o an için. şahsen bende baya bi tedirgin oldum o an. korktum yani çocuk kesin öldü falan dedim. allahtan bir şey olmayınca paranın pulun peşine koşmadım.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

hocam uğraşmak istemedim. napalım sağlık olsun dedik o an için. şahsen bende baya bi tedirgin oldum o an. korktum yani çocuk kesin öldü falan dedim. allahtan bir şey olmayınca paranın pulun peşine koşmadım.

---------

Sende haklısın. Ama böyle yüz verip bıraktığın için yine yapacak bu şekilde duyarsız davranışı...

Büyük geçmiş olsun.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olur arada,bizim buradada bi eleman bisikletle arabaya önden girdi,kafasıyla ön camı dağıttı pij.

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Geçenlerde bizede oldu. Yavaş gidiyorduk kızın biri  aniden önümüze fırladı. Babam frene bastığı anda araba durdu ezmedik ama tampon bisikletin tekerini bende ön camı öptüm. Aman beyler arka koltukta otursanız bile takın kemeri.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cahil dolu etraf. Daha konuşmayı bilmeyen çocukları sokaklara salıyorlar. Resmen Allah'a emanet yaşıyorlar. Araba mı çarpar, biri mi kaçırır düşünen yok. Daha iki ay önce sanırım 3 yaşında çocuk tren yolunda ezildi. Sen düşün gerisini. Ev tren yolunun yanında çocuğu bırakmışlar yola ne yaparsa yapsın. Böyle bırakıyorlar alabildiğine yetişiyor. Sonra milletin başa oluyorlar.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

---------

Sende haklısın. Ama böyle yüz verip bıraktığın için yine yapacak bu şekilde duyarsız davranışı...

Büyük geçmiş olsun.

o anı kaza yapan anlar hocam.Bende kaza yapmıştım masraf çoktu suçluda değildim ama insan o anki piskolojiyle karşı tarafı düşünüyor , mala gelsede bi şekilde yaptırırsın.Arkadaş en iyisini yapmış , geçmiş olsun hocam sanada.

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

Eğitimsizi, geri zekalısı, sarhoşu, yaşlısı, çocuğu... Bunlara trafikte çok dikkat etmek gerek. 

Bunlardan biri önünüze çıkmışsa asılın frene zikzak yapıp kurtarmaya çalışın en nihayetinde Allahın verdiği candır. Cana geleceğine mala gelsin sonuçta bir nevi hayat kurtarmış olacaksınız.

Onun dışında hayvan çıkarsa yüksek hızdaysanız frensiz, normal süratteyseniz hafif frenle geçirin gitsin. Kaçmaya kurtarmaya çalışmayın. Zikzak yaparsınız kendi hayatınızı riske edersiniz. Sert fren yaparsınız arkanızdan yakın takip eden size geçirir vs vs...

Bunca zamandır gözlemlediğim tecrübe ettiğim budur.

Her zaman her an durabilecek gibi araç kullanın!

Unutmayın 100km/s hızla giden bir araç ancak 100 metrede durabilir!

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

bence bisiklet yolu yapmayan belediyeye sövmen lazım.

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam ne şükründen bahsediyosunuz ya neyin şükrünü edicek adam ışıkta durmuş yolunda gidiyo bitane fırlama önüne atlıyo. o çocuğunda onu yetiştireninde ta xq.

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3784 Toplam Mesaj: 30