Bu Çocuklar Neresi Yol, Araba Nedir Çarparmı Çarpmaz Mı Bilmiyorlar
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Hukuki baz da ne yaptırımı vardır bilmiyorum ama masrafını karşılaması gerekiyor.
Ama muhtemelen çocuğu bırakmışsındır.
-----------------------------hocam uğraşmak istemedim. napalım sağlık olsun dedik o an için. şahsen bende baya bi tedirgin oldum o an. korktum yani çocuk kesin öldü falan dedim. allahtan bir şey olmayınca paranın pulun peşine koşmadım.
-
hocam uğraşmak istemedim. napalım sağlık olsun dedik o an için. şahsen bende baya bi tedirgin oldum o an. korktum yani çocuk kesin öldü falan dedim. allahtan bir şey olmayınca paranın pulun peşine koşmadım.
---------
Sende haklısın. Ama böyle yüz verip bıraktığın için yine yapacak bu şekilde duyarsız davranışı...
Büyük geçmiş olsun.
-
olur arada,bizim buradada bi eleman bisikletle arabaya önden girdi,kafasıyla ön camı dağıttı pij.
-
Geçmiş olsun. Geçenlerde bizede oldu. Yavaş gidiyorduk kızın biri aniden önümüze fırladı. Babam frene bastığı anda araba durdu ezmedik ama tampon bisikletin tekerini bende ön camı öptüm. Aman beyler arka koltukta otursanız bile takın kemeri.
-
Cahil dolu etraf. Daha konuşmayı bilmeyen çocukları sokaklara salıyorlar. Resmen Allah'a emanet yaşıyorlar. Araba mı çarpar, biri mi kaçırır düşünen yok. Daha iki ay önce sanırım 3 yaşında çocuk tren yolunda ezildi. Sen düşün gerisini. Ev tren yolunun yanında çocuğu bırakmışlar yola ne yaparsa yapsın. Böyle bırakıyorlar alabildiğine yetişiyor. Sonra milletin başa oluyorlar.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
hocam uğraşmak istemedim. napalım sağlık olsun dedik o an için. şahsen bende baya bi tedirgin oldum o an. korktum yani çocuk kesin öldü falan dedim. allahtan bir şey olmayınca paranın pulun peşine koşmadım.
---------
Sende haklısın. Ama böyle yüz verip bıraktığın için yine yapacak bu şekilde duyarsız davranışı...
Büyük geçmiş olsun.
-----------------------------o anı kaza yapan anlar hocam.Bende kaza yapmıştım masraf çoktu suçluda değildim ama insan o anki piskolojiyle karşı tarafı düşünüyor , mala gelsede bi şekilde yaptırırsın.Arkadaş en iyisini yapmış , geçmiş olsun hocam sanada.
-
Geçmiş olsun.
Eğitimsizi, geri zekalısı, sarhoşu, yaşlısı, çocuğu... Bunlara trafikte çok dikkat etmek gerek.
Bunlardan biri önünüze çıkmışsa asılın frene zikzak yapıp kurtarmaya çalışın en nihayetinde Allahın verdiği candır. Cana geleceğine mala gelsin sonuçta bir nevi hayat kurtarmış olacaksınız.
Onun dışında hayvan çıkarsa yüksek hızdaysanız frensiz, normal süratteyseniz hafif frenle geçirin gitsin. Kaçmaya kurtarmaya çalışmayın. Zikzak yaparsınız kendi hayatınızı riske edersiniz. Sert fren yaparsınız arkanızdan yakın takip eden size geçirir vs vs...
Bunca zamandır gözlemlediğim tecrübe ettiğim budur.
Her zaman her an durabilecek gibi araç kullanın!
Unutmayın 100km/s hızla giden bir araç ancak 100 metrede durabilir!
-
bence bisiklet yolu yapmayan belediyeye sövmen lazım.
-
hocam ne şükründen bahsediyosunuz ya neyin şükrünü edicek adam ışıkta durmuş yolunda gidiyo bitane fırlama önüne atlıyo. o çocuğunda onu yetiştireninde ta xq.