Bu Diyarbakırlı Arkadaşı Tanıyan Varmı Aranızda ...
-
bunlar ve daha fazlası için www.bobiler.örg güzel alıntılar
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Türk Filmlerinde Salak Bilo varya aynı ona benzemiş la bu:Dhahaha:D
-
anlamıorum. gerçekten anlamıorum :S bu " BAĞZI " türkler kadar gerizekalı yok ya :S Elin Gavuruna Yapmıozda Gidioz Müslüman , bizim soyumuzdan olana yapıoruz :S malız biz abi ya gerçekten adam başbakanımızın karşısında önünü ilikledi o.ç bush'uda gördk clinton'uda amk ewlatları. ama adam turkiyeyi kendi yeri gibi görüo :s ne bu düşmanlık amk anlamıorumki :S america zamanında bi oruspu çocuğunun yaptığı yanlışlar nedeniyle yeni gelen başkan'ı yargılamak bence çok saçma & malca bobiler.org mallarını bu yzden kınıyorum :S
-
FienDisHMan bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------izmirden sonra diyarbakır a mı el attın :|
diyarbakırlılara acıyom şimdi :D
-----------------------------Acınacak bişey varsa oda sensindir.
-----------------------------hocam sen yanlış anladın olayı :)
konuyu açan arkadaş izmir fetişisti olduğu için, şimdi de diyarbakıra sulanacak diye, HeadBanger arkadaş öyle yazdı :)
yani diyarbakırlıların acınacak bir halleri yok tek acınacak yerleri var o da belediyeleri :)
-
Güzeldi :D:D
-
FienDisHMan bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------izmirden sonra diyarbakır a mı el attın :|
diyarbakırlılara acıyom şimdi :D
-----------------------------Acınacak bişey varsa oda sensindir.
-----------------------------biraz yanlış anladn galiba :S
-
The_Holigan bunu yazdı:
anlamıorum. gerçekten anlamıorum :S bu " BAĞZI " türkler kadar gerizekalı yok ya :S Elin Gavuruna Yapmıozda Gidioz Müslüman , bizim soyumuzdan olana yapıoruz :S malız biz abi ya gerçekten adam başbakanımızın karşısında önünü ilikledi o.ç bush'uda gördk clinton'uda amk ewlatları. ama adam turkiyeyi kendi yeri gibi görüo :s ne bu düşmanlık amk anlamıorumki :S america zamanında bi oruspu çocuğunun yaptığı yanlışlar nedeniyle yeni gelen başkan'ı yargılamak bence çok saçma & malca bobiler.org mallarını bu yzden kınıyorum :S
-----------------------------hocam işlerin o kadar basit olmadıgını düşünüyorum.Amerikan başkanı bence Amerikayı kenddi iradesi ile yönetmiyor.Oraya değil bir müslüman ailenin çocuğu ,Türk otursada sevinmememiz lazım.Orası bir çark ve onlarda bu çarka çomak sokamazlar zaten çomak sokacak adamları da oraya kadar taşımazlar.Benim şahsi düşüncem Obamayı din kardeşi belleme :D
-
-
D.bakırlı demendeki amaç ne ? Benzetecek başka biryer bulamadın mı kardeşim... Türkiyedeki şehrleri ,şehrindeki insanları Yabancı ülkenin adamlarına empoze edip sergilemen yanlş...
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------D.bakırlı demendeki amaç ne ? Benzetecek başka biryer bulamadın mı kardeşim... Türkiyedeki şehrleri ,şehrindeki insanları Yabancı ülkenin adamlarına empoze edip sergilemen yanlş...
-----------------------------Resmin orjinali diyarbakırlı olduğu için öye alınacak bi durum yok yani
edit:Bu arada resimde tam oturmuş yani