Bu Diyarbakırlı Arkadaşı Tanıyan Varmı Aranızda ...
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------D.bakırlı demendeki amaç ne ? Benzetecek başka biryer bulamadın mı kardeşim... Türkiyedeki şehrleri ,şehrindeki insanları Yabancı ülkenin adamlarına empoze edip sergilemen yanlş...
-----------------------------ya adam espri için koymuş bu kadar büyütmeseniz ne olur ? Her konuda kavga çıkıyor sonra...
-
mına kiii yarıldım lan =)))))))
-
Diyarbakırlılar yakışıklıdır aslında :|
Mesela ben :|
-
Harbıden cok guzel olmus ama
adamda tam oturmus :) gercekten bı farkı yok:)
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------D.bakırlı demendeki amaç ne ? Benzetecek başka biryer bulamadın mı kardeşim... Türkiyedeki şehrleri ,şehrindeki insanları Yabancı ülkenin adamlarına empoze edip sergilemen yanlş...
-----------------------------ya adam espri için koymuş bu kadar büyütmeseniz ne olur ? Her konuda kavga çıkıyor sonra...
kavga mı :) hocam sadece sordm ve eğer yanls bişey görsem gelen açıklamadan sonra yorumu yapardm...anliycgn sorn yok ve sadece karikatüre bir olay diye gülümsedim...Kısacası sorn yok -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Diyarbakırlılar yakışıklıdır aslında :|
Mesela ben :|
konuşma lan hayvan :D
-
Mizahın Dili Evrenseldir Kimse Alınmaca Yapmasın Lütfen. :)
Zaten Bu Alınganlıklarımız Yüzünden Mahful Perişanız ya. Alıngan Bir Milletiz. Hazmedemiyoruz bir Şakayı bile. Bu Konuda En Hassas Olanlar Kürtler Tabiki.
Diyarbakırda Samimi Arkadaşına Bile Şaka Yapayım derken kendinizi Kavganın içinde Bulabiliyorsunuz mesela. :)
Bu Arada Mizah Süperdi Gülmekten yarıldım yahu. :)