Bu Dolandiricilari Nereye Sikayet Edecegiz.
-
http://note3gearfirsati.com/?ref=egebit
Arkadaslar facebookda deli gibi reklamlari donuyor ayni sitenin benzer domainleri olarak
Bir sekilde devletin polisin haber almasi gerekiyor.
-
devlete (başbakanlık) şikayet için site vardı ama
edit : üstteki siteyi bulamadım ama
buraya göre onları şikayete almıyolla
piradomim tarafından 22/Şub/14 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
piradomim bunu yazdı
devlete (başbakanlık) şikayet için site vardı ama
Devletin iki tane adami sahibinden cok ile facebooku takip etse yeter ulkede dolandirici kalmaz devletin umrunda bile degil galiba bu ne anlamadim gitti deli gibi reklam donuyor vatanbilgisayar.com domaini ile donuyor reklamlar birde aradim vatanbilgisayari cepten kem kum ehem uhem dedim geri zekali sizin adinizi kirletiyorlar mail yazin dedi kapatti.
-
-
Bu tarz ucuz numaralara inananları bırakta siksinler hacı..
-
-
CEO bunu yazdı
Bu tarz ucuz numaralara inananları bırakta siksinler hacı..
Iyide haci niye siksinler . Sikilen seninbenim ulkemin parasi aldiklari para cine gidecek devlete girecek kacagin devlete yillik zarari milyar dolarlarda .
-
siparişi geçtim inşallah kısa sürede gelir mallar :D
-
endenius bunu yazdı
siparişi geçtim inşallah kısa sürede gelir mallar :D
Aslinda kapida odemeli gonderiyorlar demi verebildigimiz kadar siparis verip gotlerine sokmak lazim . Hic dusunmemistim.
-
15 günde 2500 satış ... Ayda 5000 satış eder. Fiyat 300 lira. Aylık 1 milyon 500 bin lira. Hadi de ki, 1 milyonu masraf. Hadi siktir et 1 milyon 300 bini masraf de. 1 yıl çalışsa site, 200 bin * 12 = 2 milyon 400 bin lira.
Varımı yoğumu satıp bu işe giresim var beyler. Ortak olmak isteyen var mı? Tedarikçi lazım bir de.
-
bu tasarımlar bi benim mi hoşuma gidiyor lan ? :D
yoksa çizimden grafikte bu kadar kör müyüm