Bu Dolandiricilari Nereye Sikayet Edecegiz.
-
Ayazz bunu yazdı
15 günde 2500 satış ... Ayda 5000 satış eder. Fiyat 300 lira. Aylık 1 milyon 500 bin lira. Hadi de ki, 1 milyonu masraf. Hadi siktir et 1 milyon 300 bini masraf de. 1 yıl çalışsa site, 200 bin * 12 = 2 milyon 400 bin lira.
Varımı yoğumu satıp bu işe giresim var beyler. Ortak olmak isteyen var mı? Tedarikçi lazım bir de.
Tesvikmi ettik ne anlamadim ki hocam gerkceten bu islerin devlete yuku cok fazla hic oyle saka felan degil.
Yillik milyar dolarlar ucup gidiyor Vatanim milletim diyen varsa az sahip cikar takip eder gondugunu at malisubeye mail cok zor degilki
-
scarletbeard bunu yazdıendenius bunu yazdı
siparişi geçtim inşallah kısa sürede gelir mallar :D
Aslinda kapida odemeli gonderiyorlar demi verebildigimiz kadar siparis verip gotlerine sokmak lazim . Hic dusunmemistim.
onlar akıllıdır telefon ister hemen arar kontrol eder
aslında şöyle fake tel yaratacak sistem olsa pc den cevaplayabileceğin on numara olur
geç bi haftada 100 sipariş 10 kişi aynjı şekil yapsa patlar içlerinde ibnelerin
-
endenius bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıendenius bunu yazdı
Aslinda kapida odemeli gonderiyorlar demi verebildigimiz kadar siparis verip gotlerine sokmak lazim . Hic dusunmemistim.
aslında şöyle fake tel yaratacak sistem olsa pc den cevaplayabileceğin on numara olur
Mali subeye mail attimda simdi onlar cay sigara yapiyordur kim siker facebook satisini ama devletin bu internet icin bir ekip kurmasi lazim sadece facebooku takip etse yeter is buradan donuyor zaten
-
-
devletin çokta umörunda elindeki hazır mal miktarı kafi geliyorki elektronik ürün gırla oda yetmezmiş gibi herşey giriyor kaçak
ama yakalayan varmı pek yok varsada göstermelik
ondan sonra lan sen çalışmıyon gel bakiim niye çalışmıyon sökül şukadar aylık haraç diyip vatandaşını yolarlar
iflah olmaz hacım bu memleket iflah olmaz
-
scarletbeard bunu yazdıAyazz bunu yazdı
15 günde 2500 satış ... Ayda 5000 satış eder. Fiyat 300 lira. Aylık 1 milyon 500 bin lira. Hadi de ki, 1 milyonu masraf. Hadi siktir et 1 milyon 300 bini masraf de. 1 yıl çalışsa site, 200 bin * 12 = 2 milyon 400 bin lira.
Varımı yoğumu satıp bu işe giresim var beyler. Ortak olmak isteyen var mı? Tedarikçi lazım bir de.
Tesvikmi ettik ne anlamadim ki hocam gerkceten bu islerin devlete yuku cok fazla hic oyle saka felan degil.
Yillik milyar dolarlar ucup gidiyor Vatanim milletim diyen varsa az sahip cikar takip eder gondugunu at malisubeye mail cok zor degilki
Hocam o son paragraf dalgasınaydı da, sadece bir müessese(müessese de sayılmaz gerçi) vergisiz cartsız curtsuz, üstüne kayda değer bir emek sarfetmeden yukarıda bahsettiğim hesaplar neticesinde aylık en kötü 200 bin lira haksız para kazanıyor. En az 100-200 tane bu gibi sistemlere sahip siteler, merdiven altı işletmeler vs mevcuttur tahminimce.
Ortaya çıkan rakamın büyüklüğü gerçekten de içler acısı. Üstelik bu telefonların reklamı internetle de sınırlı değil. Televizyon ve radyolarda da mevcut. Sözde frekans işgali diyorlar ama bu bana pek inandırıcı gelmedi. Bunu adamakıllı denetleyen bir kurum, kuruluş yokken ben 7/24 şikayet etsem nolur etmesem nolur.
1049 tarafından 22/Şub/14 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
endenius bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıendenius bunu yazdı
Adamlar tam da seni düşünüp yapmış hocam bunu. Adına da VOIP diyorlar. Kredi alıyorsun sonra seçtiğin numaradan arama veya mesajlaşma gerçekleştirebiliyorsun. Üstelik mobil app leri de mevcut. Yalnız artık eskisi gibi seçtiğin numarayı kullanabiliyor musun yoksa tek bir numara mı kullanıyorsun bilmiyorum. Sistem değişmiş olabilir yani. Bir araştır derim.
-
yazik ulkeme bu isler baska yerde olsa adami bildigin sey ederler. En buyuk suclar hep vergi suclari olmustur . Ama tr de neyse aksam aksam gereksiz yere hic kendimi uzmeyim. Ben bana duseni yapttim mali subede yapar umarim.
-
maliyenindir
-
Ayazz bunu yazdıendenius bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıendenius bunu yazdı
Adamlar tam da seni düşünüp yapmış hocam bunu. Adına da VOIP diyorlar. Kredi alıyorsun sonra seçtiğin numaradan arama veya mesajlaşma gerçekleştirebiliyorsun. Üstelik mobil app leri de mevcut. Yalnız artık eskisi gibi seçtiğin numarayı kullanabiliyor musun yoksa tek bir numara mı kullanıyorsun bilmiyorum. Sistem değişmiş olabilir yani. Bir araştır derim.
yok hocam benim dediğim beleş olacak para verdikten sonra kıymeti yok devletin uğraşacağı işle benmi uğraşacam
kaldıki devlet uğraşamıyor piyasada cirit atmalarından belli