Bu Eğitim Setlerinden Akustik Gitar Öğrene Bilirmiyim?
-
Selam Arkadaşlar.Burda gitarcı ve yeni öğrenen arkadaşlardan yardım istiyorum.Ben gitar çalmayı çok istiyorum.Akustik gitar almaya karar verdim yakında alıcam inşallah.Çalışdığım için eğitim alamıyorum
Elimde Öner Yavuz ve Selim Işık eğitim setleri ve rusca eğitim setleri var.
Bu setlerden öğrene bilirmiyim?
Birde arkadaşlar ben başlarken yalnız akustik gitar dersinden yararlanmalıyım yoksa elektro,klasik gitar derslerininde takib etmeliyim?
Saygılarımla
-
Arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar cevab versinler.Öylesine açmadım bu konuyu.Cevabını bilmek önemli benim için.lütfen
-
Birebir yapılan kurslar daha etkilidir.Ayrıca sen şimdi bir gün çalışır bir hafta çalışmazsan gene bir mantığı kalmaz.Kursa gidip disiplinde sağlarsın,hocan gördüğü hatalarına da direk müdahale edebilir zamanında,bazı püf noktalar senin çalmanı görmeden söylenmiyor çünkü.
-
eger bu işi sadece hobi amaclı yapıcaksan (benim gibi) yani şöyle açayım :)
sadece kendimi tatmin ederim bi yerde cıkma gibi bi çabam yok arkadas cevresi zart zurt... ben hic hocadan ders almadım ilk akustikle basladım simdi elektro gitarım var yaklasık 3 yıldır calıyorum arkadas cevremde yok hacı burası olmamıs yada oha 3 yılda anca bu kadarmı yaptın? diyen olmadı. ha hocadan ders alırsan 3 yıl iner 1 yıla ayrıca nota falan bilirsin benim gibi guitar pro kullanmana gerek kalmayabilir :D ben sadece hobi amaclı yapıyorum. pazartesiden cumaya zaten iş okul bi cumartesi pazar evde kasıyorum anca 3 yıla birseyler oldu :D
-
her kes bir şeyler yapar bende bunu yapmak istiyorum işden ayrı, her gün 1saat çalışırım.Kendim için sadece amatör olarak.Piyano çala biliyorum notlarıda biliyorum ama bunu gitarda ne gibi yararı olur bilmiyorum.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
her kes bir şeyler yapar bende bunu yapmak istiyorum işden ayrı, her gün 1saat çalışırım.Kendim için sadece amatör olarak.Piyano çala biliyorum notlarıda biliyorum ama bunu gitarda ne gibi yararı olur bilmiyorum.
-----------------------------herhangi bir muzik aletine aşina olmak herzmn faydalıdır. dedigim gibi o zaman sende guitar pro yu bul kur ondan devam et :D
-
Helyum bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------herhangi bir muzik aletine aşina olmak herzmn faydalıdır. dedigim gibi o zaman sende guitar pro yu bul kur ondan devam et :D
-----------------------------ok kardeş tşk
-
akustikle başlama....önceden hiç çalmadıysan parmakların kanar sürekli canın yanar bırakırsın...klasik daha mantıklı...akustikte çok canın yanar çalarken haberin olsun...
-
'' Guitar For Dummies '' bu kitabı veya pdf yi bul yardımcı olacaktır
-
deja-vu bunu yazdı:
akustikle başlama....önceden hiç çalmadıysan parmakların kanar sürekli canın yanar bırakırsın...klasik daha mantıklı...akustikte çok canın yanar çalarken haberin olsun...
-----------------------------penayladamı problem olur?
-
omerelili bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------penayladamı problem olur?
-----------------------------arkadas klavye elinden bahsetmiş sanırım. evet penada olsa yine yakar :F