Bu Eğitim Setlerinden Akustik Gitar Öğrene Bilirmiyim?
-
o kadar parmakların acır dediler artık korkunc bir şeye dönüşdü.
Başdan elektroyla başlasam?
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar parmakların acır dediler artık korkunc bir şeye dönüşdü.
Başdan elektroyla başlasam?
-----------------------------sertlesinceye kadar yanıcak canın bunun kacısı yok :D basla sen elektrodan bosver :F
-
bunu paylaşmak istedim
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=133493906667515&ref=nf
-
Selim Işık ın gitar dersleri çok faydalı olur. Bence öğrenebilirsin hemde ileri seviyeye kadar.
Şimdiden başarılar
-
Arkadaşlar elektro alıcam inşallah.ama amfi almak çokmu lazım?şimdilik onsuz idare etmek olurmu?yoksa onsuz olmazmi?
-
omerelili bunu yazdı:
Arkadaşlar elektro alıcam inşallah.ama amfi almak çokmu lazım?şimdilik onsuz idare etmek olurmu?yoksa onsuz olmazmi?
-----------------------------olmaz amfi lazım.
-
deja-vu bunu yazdı:
akustikle başlama....önceden hiç çalmadıysan parmakların kanar sürekli canın yanar bırakırsın...klasik daha mantıklı...akustikte çok canın yanar çalarken haberin olsun...
-----------------------------öyle bi şey yok.. hangi gitarı çalıcaksan onla başlaman en doğru olanı.. temel klasik gitardır veya akustik gitardır diye bi şey yok..
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------omerelili bunu yazdı:
cubase indir.. bi de native instruments'ın guitar rig ini indir en kral amfiler.. almana hiç gerek yok. -
burakbet bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
cubase indir.. bi de native instruments'ın guitar rig ini indir en kral amfiler.. almana hiç gerek yok.
-----------------------------guitar rigle kafası çok karışır hocam...guitar riglik yolu var daha erken...10 luk 15 lik bi amfi alsa,,ibanez marshall yeterli olur...kanama olayı bende oldu oyüzden dikkatli olması için söyledim...akustiğimin telleri sert...ince mi'de kesmiştim kaydırıp la'ya geçim derken:D
-
burakbet bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
cubase indir.. bi de native instruments'ın guitar rig ini indir en kral amfiler.. almana hiç gerek yok.
-----------------------------Analog sistem yeni başlayan birisi için her zaman daha iyidir.İlla efekt arıyorsa bi processor alır olur biter.