folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Ehliyet Değiştirme Düzenlemesi Ne Ayak

Bu Ehliyet Değiştirme Düzenlemesi Ne Ayak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Memleket ab ye uygun degil ehliyet uygun olsa ne olur.. Uydurulmaya calisilsa ya da.. Satildi memleket para kalmadi.. Havadan sudan vergi alincak..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Şimdi benim ehliyet dosyam var çıkaracagım zamam 101 TL mi ödeyecem yoksa 15 TL mi

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

e devlet şifresi 2 TL  alınıyor , kaybedersen 10 TL

Hastaneye randevu parayla alınıyor . yakında 3 TL lik aspirini almak için 15 TL masraf yapıcaz 15 TL + 3 TL olacak aspirin bile

ehliyet için saçma sapan bi rakkam 101 TL vericez + belii aralıklarla uygun görüllürse ( kim uygun görecek orası belli değil ) sağlık muaynesine girecez.

okullar bedava  ama biz hala para ödemeye devam ediyoruz.

yani böle bişey

ÖDE VE SUS

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yani onlar bizim götümüze 86 tl yağlı kazığı sokacaktı...

yani onlar dedi ki : sen yeme lan sen malsın bi domalman lazım ki iyicene büzülesin dedi

şimdi onları tanıdınız mı?

yok tanımadık diyorsanız daha çok domalmanız mübahtır...

iyi domalmarlamalarlalarmamalarlamadomallll dookmm dddomm dolmalanalasl

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek

milletin iliğini sömürüyor müslüman devletimiz, Zaten dinci demek hırsız demektir soyguncu demektir türkiyede öğrenemedinizmi ? ozman ALLAHU AKBARR 

MecTruy tarafından 06/Tem/13 01:31 tarihinde düzenlenmiştir

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

O değilde. Ben ehliyet sınavınıda direksiyon sınavınıda geçtim 2.5 3 sene oluyor. Ama sertifikamı daha çıkarttırmadım emniyete gidipde ehliyetide almadım. En son 3 ay once fılan yolum dustu yenı saglık raporu 30 35 lıra bırde bısey harcı mı ne gerekıyormus 40 lıra cıvarı. 70 lıraya sertıfıkayı alabılıyorumda şimdi benim olay yanmasınla bu yasadır odur budur

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

1 yıl stajer olayı devreye gırdı dıye bır haberde dolanıyo ama bakalım.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    e devlet sifresine aciklik getirmek istiyorum. ilk sifreni sisteme girdiginde sen degistiriyorsun devlet degismez sifre vermiyor yani unutmamak icin. ikincisi E DEVLET SİFRESİ KAYBOLDUGUNDA UCRET 10 TL DEGİL 4 TL dir.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Aslında hem ehliyeti olanlara hem de yeni ehliyet alacaklara büyük külfet gibi görünse de ehliyetlerin AB standardında olması ve süreli olması bence güzel bir uygulama. AB standartlarında olması; yurt dışında da araç kullanmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Ehliyetler süresiz olduğu için gençken rahatlıkla alınan bir ehliyetin, yaşlanıldığında gerek el kol koordinasyonunun gerekse görme, duyma gibi duyularının ağırlaşması sonucunda kazalar kaçınılmaz olabiliyor. Kaza olmasa bile böyle sürücüler nedeniyle trafikte fıtık oluyoruz :)

Yalnız, burada düzeltilmesi gereken asıl mesele sürücü belgelerinin düzenlenmesi olduğu kadar sürücü belgesi olmadan trafiğe çıkan kişilere uygulanması gereken yaptırımın ağırlaştırılmasıdır. Ehliyeti olmadan gider araba sürer, bir yere çarpar, sonra - 2013 cezalarına göre - 1407 lira  ehliyetsiz araç kullanma cezası verip yırtar. Bence ehliyetsiz araç kullananlara "vasıfsız olarak trafiğe çıkmak nedeni ile insan hayatını bilerek ve isteyerek tehlikeye atmak" gibi bir nedenle paraya çevrilmesi mümkün olmayacak şekilde 3 ila 6 ay hapis cezası gibi bir ceza verilirse en azından hem trafik kazalarından büyük ölçüde korunulmuş, hem de mevcut trafik akışının daha bilinçli sürücüler sayesinde daha akıcı olması sağlanabilir.

Sürelerine yorum yapacak olursam da, toplu taşıma ve yük taşıma araçlarının sürücülerinin (taksi, minibüs, midibüs, otobüs, kamyon vs.) ehliyetleri ortalama 5 yılda bir yenilenmeli. Bunun yanı sıra diğer sürücülerden ziyade bu sürücülerin hataları üzerinde daha çok durulmalı ve yaptırımları yüksek olmalı. Normal araç sürücülerinin ehliyetleri ise 10 ila 15 yıl gibi sürelerde değiştirilebilir. Normal sürücülerin de 5 yıl gibi bir zorunluluğunun olması sadece külfet getirir kanaatindeyim.

Bir de, bu yeni düzenleme ile elimizdeki mevcut ehliyetlerin yenilenme sürecini ücretsiz yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Gerçi bu devlet çalışmayan adamdan GSS alan devlet, ona da mutlaka ücret ister :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Onlarda o y.rak bizde bu got oldukca bizi cok sederler :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 3527 Toplam Mesaj: 24