folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Ehliyet Değiştirme Düzenlemesi Ne Ayak

Bu Ehliyet Değiştirme Düzenlemesi Ne Ayak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu arada dolar 1.97 olmuş durumda :) şunun şurasında 2 tl ye ne kaldıki
    daha çok sokacak işkembeden element formullerle domaltma sınavına sokucaklar bizi siz daha durun

akşam domalarak yat sabah domalarak kalk hey gidi memleketim heyyyy

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

86 LİRALIK FARK NEREYE GİDECEKTİ?

Sosyal medyada iki gündür hararetli bir şekilde tartışılan konulardan biri de ehliyet yenileme ücreti olarak alınan 101 TL’lik ödeme miktarıydı. Twitter üzerinden yazılan mesajlarda bu miktarın yüksek olduğu konusunda tepkiler dikkat çekti.

Ücretin 101 TL’den, 15 TL’ye indirileceği açıklandı. Buna göre, sadece maliyeti kadar olan kısmı alınacak. 13 lira maliyet, 2 lira da vakıf için tahsilat yapılacak.

Bunun üzerine sosyal medyada bazı gruplar, eğer düzenleme olmasaydı, maliyetin haricinde alınan 86 TL’nin nereye gideceğini tartışmaya başladı.

Bu doğrultuda yazılan bir tweete Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kendi hesabından cevap verdi.

“86 TL kimin cebine gidecekti” diye soran vatandaşa Şimşek, “Millete hizmet için milletin hazinesine gidecekti! Vergi gelirinin yüzde 21’i eğitime, yüzde 20’si sağlığa, yüzde 23,5’ü sosyal güvenliğe…” şeklinde cevap verdi.

millet böyle diyorda neden acaba ilk başta izahatını yapmadılar güzel yorumlar geldi ülke abye uygun değil lafına katıla katıla güldüm ranger hocam bende senin gibi düşünüyordum amaa taki 101 den 15 e inene kadarrr

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hep zaten hizmete gidecek diye hava parası şu bu parası diye zikmiyorlar mı

eğer o bakanın açıklamasına inanan varsa siktirgitsin kendini doğrasın  a.qoyim

adamlar taşşak geçiyo sizde tassaklarını okşuyosunuz malmısınız lan sinirlendim yine puffff

edit : ulan şu twitterle facebook hükümeti alaşağı eder valla 

kaygusuz tarafından 06/Tem/13 15:59 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3174 Toplam Mesaj: 24