folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bu Emanetin Adı Nedir?Nereden Bulurum?

Bu Emanetin Adı Nedir?Nereden Bulurum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar,

Dün, İzmir Alsancak'da Kıbrıs Şehitleri Caddesinde 2 arkadaş geziyorduk.Simitza'da çay içerken gözüm bir olaya kaydı.İri kıyım bir abimiz (Polismiş, Özel Harekat) karısına sırnaşan 3 tipi kayık elemanı bir emanetle tek kelimeyle adalara karşı ... :) Kullandığı cihazı sonra inceledim, içiçe geçmiş kalın iki yaydan oluşuyordu.Başında da somun tarzı bir topuzu vardı.Elini savurunca çıkıyordu.Bu cihazın adının ne olduğunu sormaya fırsat olmadı.Adını bilenler varsa yazsınlar lütfen.Birde bu cihazı nerden alabilirim?Kaça patlar?

Esenlikler

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    çeçen jopu derler, jop diyede geçer sadece. av malzemeleri satan yerlerden bulabilirsin. 20 ytl filan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/100-Guvenlik-icin-Katlanabilir-portable-Celik-Jop_W0QQidZZ12117024

hemen al 10 ytl 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TrKomando89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    çeçen jopu derler, jop diyede geçer sadece. av malzemeleri satan yerlerden bulabilirsin. 20 ytl filan

Hımm.İnternetten baktım ama daha orjinal bir isimi olmalı.Çünkü av malzemesi satan birini tanıyorum.Hemen telefon açtım ve Çeçen Jopu varmı dedim.Adam ne desene beğenirsin.O ne lan:)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

http://urun.gittigidiyor.com/100-Guvenlik-icin-Katlanabilir-portable-Celik-Jop_W0QQidZZ12117024

hemen al 10 ytl 

Hemen hesaba para transferi yapayım.10 YTL gayet iyi.Ancak Kemeraltı'na bir bakayım.Belli mi olur daha orjinal bişey bulabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    bu tarafta çeçen çocuklar çeçenistana yardım için kendileri yapıp satıyolarda, ondan burda öyle derler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

arkadaşın bahsettiği 15-20cm olan yere sallayınca katlana katlana açılıp öylece kalan vurduğun zaman pek yaylama yapmadan vurduğu yeri kıran alet sanırsam :D bazı filmlerde gördüm ben de hep merak etmişimdir ismini.

eğer ondan bahsetmiyorsa da farklı konu açmiyim benim bahsettiğimin ismini bilen var mı? =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

muşta da alabilirsin.

gerçi direk saldırı silahı olduğundan kasatura,saldırma,tabanca ile aynı sınıfa giriyor. taşıma ve kullanmın cezası aynı. ama kendini yormadan adam dövme (gerçekten dövmek, kemiklerini kırmak) için birebir..

@atack verdiğim linkteki alet bahsettiğin şey..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:

arkadaşın bahsettiği 15-20cm olan yere sallayınca katlana katlana açılıp öylece kalan vurduğun zaman pek yaylama yapmadan vurduğu yeri kıran alet sanırsam :D bazı filmlerde gördüm ben de hep merak etmişimdir ismini.

eğer ondan bahsetmiyorsa da farklı konu açmiyim benim bahsettiğimin ismini bilen var mı? =)

[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7820/121170240et0.jpg[/IMG]

Bahsettiğin malzeme bu mu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    taşımak yasal mı?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Söz konusu aletin ne olduğuna dair bi bilgi yokki nasıl yasaklasınlar :)
Toplam Hit: 21980 Toplam Mesaj: 52