Bu Emanetin Adı Nedir?Nereden Bulurum?
-
tbt den satan biri varmı bırakın alışveriş sitelerini ?
-

30 ytl ye bırakırım.
-
la maşallah bunları yeni görüyom burda kalın sopanın başına çivi takıp giderler ama yer yere taşınmaz o siznkisi cep telefonu gibi bişey güzelmiş aslında bizim burda güzel saatarım ben bunu :D:D
-
Hocalar biraz teknik ogrenin.Bu tip aletler kaba kuvvet kullanan adamlar içindir ve herkeze işlemez.Sen daha bunu savurmadan senin kolunu tutup 1-2 sn içinde omuzundan kırabilecekleri teknikler var.Herzaman işe yaramaz.Bunun yerine shuriken isimli ninja silahı daha etkilidir.İsterseniz avucunuzun içinde bir bıcak gibi ,isterseniz bir bıcak gibi fırlatabilirsiniz.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar biraz teknik ogrenin.Bu tip aletler kaba kuvvet kullanan adamlar içindir ve herkeze işlemez.Sen daha bunu savurmadan senin kolunu tutup 1-2 sn içinde omuzundan kırabilecekleri teknikler var.Herzaman işe yaramaz.Bunun yerine shuriken isimli ninja silahı daha etkilidir.İsterseniz avucunuzun içinde bir bıcak gibi ,isterseniz bir bıcak gibi fırlatabilirsiniz.
aha böle bi$iyi de 40 ytl ye satabilirim :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------sen hiç jop yedınmı :|
ne shurikenjnashsaskalsmja bahsedıosun :| sen onu fırlatana kadar.. nınja kaplumbagamıyız bız :P
-
Fatih abim o dediğin alet güzelde dikkatli al bak! Onun bi senin dediğin gibi yaylısı var bide düzü var o pek farketmez ama o uç kısmı illaki mıknatıs olsun alırken bi tek ona dikkat et ;) düz aldınmı zırt pırt açılıyo taşıması zorlaşıyo :D ayrıyeten bitpazarı dolaylarında belkim bulunabilir max. verecein fiyat 15 lira olsun ;) ben 10a almıştım yanlış hatırlamıyosam.(baya oldu alalı, hevesim geçince arkadaşa vermiştim :D)
-
jop , 3bicakli bumerang gibi olan zimbirti , 5-10 ytl ye adana amerikan pazarinda rahat bulunur :D Daha piskopat seylerde var.Gulduren sprey , biber gazi , ozellikle gulduren spreyden aldiydim 10ytl , manyak mavra oluyor :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
aha böle bi$iyi de 40 ytl ye satabilirim :D
-----------------------------adam öldürmeyi düşünmüorm :| acı çeksin yeter ! bununla xxxxx kare açı çektirebiliriz galipa :}
edit :
Fikret bunu yazdı:
30 ytl ye bırakırım.
-----------------------------bunada 15 ytl veriyorum ?
-
Bunlarda shurikenlerin farklı versiyonları