Bu Fake Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek

    http://img401.imageshack.us/img401/2750/fake.jpg

    Geçenlerde msn adresım çalındı. Yine buna benzer bi sayfa açılmıştı. Dalgınlıkla girdim ve gitti. Normalde ie ile açılıyordu zaten şimdi firefoxla açıldı. Zaten sayfada böyle değil.

    Kaynak kodlarından kımın yedirdiğini göremedım varmıdır bi yolu.

     

    Lan hepsini geçtım. ben bunu nasıl yemış olabilirim 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek

    Sen bu forumun kaç yıllık uyesisin halamı bişey ögrenemedin?


    ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    Aslında nasıl yedıgımı merak edıyorum..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2008
    Erkek
    hala fake yıyen kaldımı :D

    Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek

    code1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hala fake yıyen kaldımı :D
    -----------------------------

     

    Dalgınlığına gelince yiyosun işte. 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2006
    Erkek
    Sayfa ispanyolca ama .com onu da mı farketmedin ?

    ingilizce ya da türkçe değilse .com uzantılı olmaz.. kaldı ki .uk var bide o da ingilizce.

    Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    adres satırı login.live.com ?

    http://whois.domaintools.com/live.com

    fake değilki. Fakeyse eğer o adres satırı nasıl yapılıyor bilemiyorum büyük ihtimal bende yerdim, yerim.

    + queryde lcid değeri var .com olması ingilizce olacak diye kaide kural yok


    :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

     

     

    Hah işte benı anlayan birisi. nasıl oldu bu. Ben normal msn üzerinden maile tıkladığım zaman bu sayfa çıkıyor 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    e hocam tamam fake değil işte. msn programın veya mailin büyük ihtimal farklı dilde tıklayınca farklı dilde giriş ekranı geliyor sana. login.live.com a direk girersen ekran değişik ama queryler giriş ekranını değiştiriyor yani. fake değil.

    :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    hocam bu fake değil kim diyor fake diye ? sallamayın :)

    bi kere bana da oldu nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. girdiğin zaman direk hotmail türkçe açılıyordur muhtemelen

     


    işte öyle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Bende de maile tıklayınca bu sayfa çıkıo msnin yeni sürümünden kaynaklanıo düzeltmeye de kasmadım hiç Fake falan deil bu ayrıca.
Toplam Hit: 15591 Toplam Mesaj: 24