Bu Fake Mi?
-
Fake değil o sayfa, live messenger son sürüm kullanıyorum msn adresimdeki mail kutucuğunu tıkladığımda direk o sayfayı açıyor bende de. Ama ben firefox kullanıyorum, ve direk firefox`ta açtığı için böyle oluyor düşünmüştüm.
Önceden sürekli ie`de açardı, hatta forumda bazı arkadaşlar direk firefox`ta açılmasının yollarını arardı. Şimdi firefox`ta açılıyor ama, ispanyolca olarak açılıyor. Nedenini bende anlamış değilim.
-
Ne diye gider herkesin kullandigi hotmail sistemini kullanirsiniz anlamam. Acin kendinize baska bir yerden mail hesabi rahat edin.
Hatta trash-mail kullanin -
msn 9 sürümünden kaynaklanıyor...İnternet explorer acmadıgından dolayı sanırım böyle oluyor. İnternet tarayıcını varsayılan web tarayıcısı yapmak ıcın. araclar-internet secenekleri-programlar-varsayılan olsun kısmından yapabılırmısın bu tarif ettigim yol ie 8 için.
-
bence yememisindir fake gibi durmuo :|
kerim.personelpage.net/msn
bura fake olmayan tek yer x)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Sen bu forumun kaç yıllık uyesisin halamı bişey ögrenemedin?
-----------------------------ya baba sen daha eskisin ama senin bu taraklarda bezin yok galiba :)
gocaman login.live.com yazıyo eleman herhalde live.com u hacklemiştir(!) diye mi düşünüyon yoqsa :)
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------bence yememisindir fake gibi durmuo :|
kerim.personelpage.net/msn
bura fake olmayan tek yer x)
-----------------------------
Ohoo Denyo luncha Kaynak çıktı :)
-
utandım valla ayyyy....
-
hayır degil gördügüm kadarıyla
-
hocam aşşağıda 2007 yazıyor :) onuda mı farketmedin
-
login.live.com un giriş sayfası farklı, bu eski hotmail giriş sayfası ve en altta copyrights a bakarsanız 2007 yi gösteriyor. Hacım senin yüklediğin bir eklenti veya bir malware host dosyanda değişiklik yapmışa benziyor. Veya proxy ayarların değişmişte olabilir. Sen bana bu sayfanın kaynak kodlarını kopyalayıp bir .txt dosyasına koyup pmden yolla, bir de hosts dosyanı kontrol et, büyük ihtimalle fake bu.