Bu Fani Nasl Yağlarım ?
-

fan resimde görüldüğü gibidir (resim alıntıdır)
bunu nsıl yağlarım acayip ses geliyor direk az az sağdan soldan damlatırsam anakarta filan zararı olur mu ?
-
üstteki intel yapıştırıcısının tam ortasını deliver boşluğu var orda bi vida var ben ordan sıkmıştım bi keresinde yağı çok az dönüyor diye fan düzelmişti
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
üstteki intel yapıştırıcısının tam ortasını deliver boşluğu var orda bi vida var ben ordan sıkmıştım bi keresinde yağı çok az dönüyor diye fan düzelmişti
hea vidaya benzer bişi var onu sökecek myim ?bide bu bildiğimiz makine yağları olur demi ?
-
saf ben sana onumu dedim powerın fanını dedim :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
hea vidaya benzer bişi var onu sökecek myim ?bide bu bildiğimiz makine yağları olur demi ?
-----------------------------sökmeden saldım ben hacı döne döne aldı içine :D
-
Hiç boşuna yağlayıp tuzlama. 1 günden fazla faydasını görmezsin.
5-10 lira ver yenisini al, 1 yıl rahat edersin
-
kontak spreyi varsa hoca .. onla işini hallet fanı sok iyice bi temizle ortasındaki logoyu kaldır , bir 2 damla sık işlem tamamdır :)
-
hocam hiç uğraşma yeni fan al zaten çok pahalı bişey değildir.
-
İntel etiketini kaldır deliğe yağ damlat,
-
Amd-x bunu yazdı:
kontak spreyi varsa hoca .. onla işini hallet fanı sok iyice bi temizle ortasındaki logoyu kaldır , bir 2 damla sık işlem tamamdır :)
hoca gönderdim çocuğu pc parçası satan yere adam öyle bişi yok demiş :Wo zaman akşam sökeyim kabloları intel yazısını kaldırıp oraya biraz damlatayım:W
@dj_alper
abi bu fandan ses geliyor diğerinde sorun yok
-
yağ falan tökme.bunlar suya hass hissler.başka yere akar sonra 5-10liranı kaç katını veririsin