Bu Filmler Kaçmaz | Şiddetle Tavsiye Ediyorum
-
fransız sinemasını izleyin onların filmleride süper oluyo
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------fransız sinemasını izleyin onların filmleride süper oluyo
-----------------------------
Sen hiç güney kore filmi izledin mi ? Fransızlar saçma sapan film yapıyorlar .
Senin bana sayacağın 3 tane süper Fransız film çıkmazken , Ben sana 10 tane süper güney kore filmi sayarım hocam .
Bence Güney Kore yapımı filmler (özellikle de benim bu paylaştıklarımı ) izlemelesin . -
hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------fransız sinemasını izleyin onların filmleride süper oluyo
Senin bana sayacağın 3 tane süper Fransız film çıkmazken , Ben sana 10 tane süper güney kore filmi sayarım hocam .
Bence Güney Kore yapımı filmler (özellikle de benim bu paylaştıklarımı ) izlemelesin .
-----------------------------öyle bir yazmmışsın ki sanki ben kore sinemasına küfür etmişim sande savunma yapıyomuşsun gibi ben 2 sinemayı karşılaştırmadım sadece fransız sinemasının DA iyi olduğunu söyledim
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
Bence Güney Kore yapımı filmler (özellikle de benim bu paylaştıklarımı ) izlemelesin .
-----------------------------öyle bir yazmmışsın ki sanki ben kore sinemasına küfür etmişim sande savunma yapıyomuşsun gibi ben 2 sinemayı karşılaştırmadım sadece fransız sinemasının DA iyi olduğunu söyledim
Ben hiç sevmediğim için öyle yazdım ya zaten :) -
alayı çekik gözlü sanırım :D
-
oldboy'u tek geçerim
-
ulan vınn var be :\ neyse kotasız bi yerden izleriz
-
patronmu yönetmenmi belli değil denizin buz gibi soğuk sularından gelen
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------filmleri geçtim de adam patronla oturduk 2 günde 15 film izledik diyor. Ne güzel patronmuş la o bizede yollasana öyle huyu suyu tatlı bi patron :}
-----------------------------harbiden :/
-----------------------------abi adamın patrounu zaten fil satıyor oturup başka ne yapacaklar :D akşama kadar film mp3 dvd satıyorlar işi bu müşteri geldiğinde ya güzel bir film hemen hop başlar konuyu anlatmaya çeker bir 4 yada 5 tane divx filmi dvd ye atar kasaya 5 tl
patron da mürit zaten bizim huradam
ya bu arada ne zaman düşecek bu fetih 1453 siz bilirsiniz?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------asa42 bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------filmleri geçtim de adam patronla oturduk 2 günde 15 film izledik diyor. Ne güzel patronmuş la o bizede yollasana öyle huyu suyu tatlı bi patron :}
-----------------------------harbiden :/
-----------------------------abi adamın patrounu zaten fil satıyor oturup başka ne yapacaklar :D akşama kadar film mp3 dvd satıyorlar işi bu müşteri geldiğinde ya güzel bir film hemen hop başlar konuyu anlatmaya çeker bir 4 yada 5 tane divx filmi dvd ye atar kasaya 5 tl
patron da mürit zaten bizim huradam
ya bu arada ne zaman düşecek bu fetih 1453 siz bilirsiniz?
Henüz belli değilmiş abi :)