Bu Filmler Kaçmaz | Şiddetle Tavsiye Ediyorum
-
hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Ne Errayını Kurtarmak ne de başka bir savaş filmi , benim gözümde artık bu filmin yanında bir hiç gibi.
Bu filmi kesinlikle izlemelisiniz. Eminim filmi izledikten sonra bana hak vereceksiniz .
Taegukgi - The Brotherhood of War - 2004
-----------------------------link varmı yada uplasana
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Benim patronun yok eşi benzeri , İyidir iyi ...
-----------------------------Aranızda nasıl bi ilişki var merak ettim hani o.O
-----------------------------hahahahsjahduhaudhuahduasudhas :D:D:D:D:d ne güldüm aksam aksam
-
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Benim patronun yok eşi benzeri , İyidir iyi ...
-----------------------------Aranızda nasıl bi ilişki var merak ettim hani o.O
-----------------------------hahahahsjahduhaudhuahduasudhas :D:D:D:D:d ne güldüm aksam aksam
-----------------------------çok mu komik gerçekten ne alaka ya takıldığınız yere bak hep belden aşağı ama şu bir gerçek gerçekten çok güzel filimler bir kaç tanesi kaldı izleyemediğim onlarıda indirip izleyeceğim çok güzel süper filmler teşekürler.
hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------Ne Errayını Kurtarmak ne de başka bir savaş filmi , benim gözümde artık bu filmin yanında bir hiç gibi.
Bu filmi kesinlikle izlemelisiniz. Eminim filmi izledikten sonra bana hak vereceksiniz .
Taegukgi - The Brotherhood of War - 2004
-----------------------------link varmı yada uplasana
-----------------------------
zamundadan hepsini indirebilirsin.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 23:16'da x-files tarafından düzenlendi. -
iyidir paylaşımın seven arkadaşlara umarım yararı olur bu kore zırvalarını hiç sevmiorm.
-
Bu akşamda adını çokça duyduğum fakat hiç izlemediğim Kelebek Etkisi filmini izledim. Hala izlemeyenler varsa filmi çok beğendim tavsiye ederim. Orjinal bir konusu var
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 09:04'da GusFring tarafından düzenlendi. -
asyalı filmlerini sevmem ama ikinciyi izlicem gibi
-
tqrL bunu yazdı:
-----------------------------asyalı filmlerini sevmem ama ikinciyi izlicem gibi
-----------------------------
ilki de izle hocam :D