folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Fiyata Bu Bilgisayar Uygun Mu ?

Bu Fiyata Bu Bilgisayar Uygun Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

bana gelişini değil novabilgisayar satıs fıyatını yazıyorum ! www.novabilgisayar.com

tavsıye ederım su anda herkes bu fırmadan toplamakta pclerını.

ayrıca gıttıgıdıyor vb sıtelerden 0 garantılı urunlerı gıttıgıdıyorun yenı uyelıkde verdıgı hedıye ceklerıyle daha ucuza getırebılırsın.

Hatam varsa tabıkı solıceksın.

Benım sana ters cevap verdıgım nokta uyarı seklındı. Herneyse dogru yada yanlıs ben bıldıgımı yazdım. Duzeltmek hakkındır.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

bana gelişini değil novabilgisayar satıs fıyatını yazıyorum ! www.novabilgisayar.com

nova da kdv siz oldugunuda bilmelisin  o zaman.. Pff yani. bende hakikaten ucuza parça buldum die seviniodum.

onlar google da ucuz gözükme numarası sitelerin.. yani 100 dolar dediğin işlemci ye kdv koydugunda küçüksenmiycek bi rakam çıkar. (189.00 tl) (ben 161tl ye alıorum) kalem başına koyarsan da topladıgın pc uçar gider.

gerginlik yok. biraz utopik şeyler görünce tutamam kendimi.. öle kabak gibi 100 doları görünce hop noluo dio insan, işin içindeyse..

neyse siz alışverişinize devam edin. ben engel olmuyim.. kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gigatekte aynı urun 175 lıradır. 175 lıra doları 1.5 tlden hesaplarsak 113-114 dolar fln yapıyor. 14 dolarmı sorun yanı. Bunun ıcınmı bu kadar yaygara cıkardın. Sen sıstem topla o zaman allahtan bırsey yazalım dedık ılla muhalefet cıkacak. Sen alısverısıne devam et. Internette daha ucuza bıle bulunabılır bır urun. Alacak arkadasın harbıden parası yetmezse sadece 15 dolar eksık gelırse ben verıcem.

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

:))

sen o arkadaşa. en ucuz x2 555 Be işlemcili bi sistem kur. daha ucuzu zaten olmaz. şu an performans olarak bu işlemciden ötesi yok. diger şeyler zaten klasik standartları da yaz.

yani şu kadar dolar demekle yardımın olmaz.

tane tane  o an hesapladığın kurdan TL olarak ver ayarı tek tek.. adamda en azından elinde senin listenle gittiğinde yada bi siteye baktıgında bilgili olsun, çok kazıklanmasın. . yok 300 e alırım ben o pc yi yok,cafeme sokmam 2. 3. el bulurum almam mantıgıyla olmaz bu  iş.

burda birbirmizle didişicezki yardım arıyan en iyi neticeyle ayrılsın kazınklanmasın güzel bi sistem toplasın ekonomik cinsinden.. 

forumu incelediysen görürsün. çok azı sonuca ulaşır.çünkü herkes sistem toplucam dediğinde, herkes kendi hayal sistemini toplar. :) ama doneleri ortaya koyan bilgilendiren arkadaş az olur.

sen bu işte bi iyilik yapmak istiosun farkındayım. baltalamak deildir konuyu amacım.. ama dediğim gibi yapsan daha süper olurdu.. 

ben böle başlıklara yazı dahi yazmazdım.. ama fiyatları öle ucuz yazdın ki , yazmamak imkansız. KDV yi küçümseme :)

kırgınlık olmasın iyi niyetinden şüphem yok.

hadi kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Eyw hocam. :) aynen kırgınlık olmasın kusura bakmayın :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Tamam sağolun hocam bir kırgınlık şeysi olmasın :) 

Verdiğiniz bilgiler için sağolun birde şimdi media markt gidip bakacam hem gezmiş olurum hemde bir bakınırım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Ben tek kasa toplanıyor sandım o yüzden okadar düşük dedim hoca :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

Ben tek kasa toplanıyor sandım o yüzden okadar düşük dedim hoca :D

ha tamam dedım noluyor :D

media marktan birtane alacagım sanırım.verilen bilgiler için tekrardan teşekürler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

vatancomputerin sitesinden topla derim hacı. sonra al eline kagit kalemi tek tek ürün kodlarını yaz. git vatana. ancak stokları gideceğin bayiye göre kontrol et :))

bu fiyata çok daha iyi bir bilgisayarı toplayabilirsin.

Toplam Hit: 3340 Toplam Mesaj: 30