Bu Fotograf Makinelerden Hangisini Önerirsiniz ?
-
tbt'de mutlaka fotograf makinelerden anlayan vardir, bu yazdigim makinelerden hangisini önerirsiniz yardimci olabilirmisiniz ?
SONY DSC-W300
NIKON COOLPIX P6000 <--- buna flash ayri mi takilir flashini göremiyorum ?
CANON EOS 1000D
CANON POWERSHOT A2000 IS
CANON POWERSHOT G10
CANON IXUS 980 IS
bu sitede : www.lesnumeriques.com makineleri karsilastiriyorlar, modelleri seçtikten sonra orta alttaki ("Etape 3") karede degisik açidan görüntüleri seçebilirsiniz (flashli, flashsiz, makro, video..)teknik olarak fazla anlamam, videonun kalitesi önemli degil, kaliteli ve net resimler çeksin istiyorum.
-
bence olympus al. bende profseyonel var. gördüğüm bütün makinelerden 10kat daha mukavemeti yüksek çarpmalara karşı ve odaklanma konusunda tam bir özellik yığını sunuyor...
-
aralarinda en iyisi nikon ;)
-
tartışmasız 1000d.
-
profesyonel bşi mi arıyorsun yoksa birazcık amatör mü ??
-
nikonun flash ı sonradan takman lazım
sony in lensleri mükemmele yakın
ama bana sorarsan bi fotoğrafçı olarak söyliyim kesinlikle canon eos 1000d
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------profesyonel bşi mi arıyorsun yoksa birazcık amatör mü ??
-----------------------------ilk nümerik fotoraf makinesi alma zamani geldi, amatör bisey olsun
-
coolpix in dahili flaşı var ;) ayrıyetten takmana gerek yok
fakat bunların içinden seçim yapacaksan tabiki EOS 1000D :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------coolpix in dahili flaşı var ;) ayrıyetten takmana gerek yok
fakat bunların içinden seçim yapacaksan tabiki EOS 1000D :)
----------------------------dogru söylüyo aynısını halamlar da kullanıyo gayet memnun ayrıca cokda saglam kaç defa düşürüdk yere yinede bir sorun cıkmadı üstelik bir arıza oldugu zaman da canon yetkilisi arabayla gelip evinden alıyor kamerayı
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------nikonun flash ı sonradan takman lazım
sony in lensleri mükemmele yakın
ama bana sorarsan bi fotoğrafçı olarak söyliyim kesinlikle canon eos 1000d
-----------------------------evet Sony'nin resimleri çok net, ISO'lardan anladigim yok ama barbilerde çok kötü :/
-
sony