Bu Fotoğraf Nasıl Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

az önce denk geldim. cok başarılı bir fotoğrafçı. kalite kokuyor tüm fotoğrafları.  Hangi programla yapılabilir bu tür çalışmalar? 

[URL=http://img493.yukle.tc/image.php?id=16841487253_695581717153674_1668907365_n.jpg][IMG]http://img493.yukle.tc/thumbs/16841487253_695581717153674_1668907365_n.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img493.yukle.tc/image.php?id=62141505162_695578673820645_2070840768_n.jpg][IMG]http://img493.yukle.tc/thumbs/62141505162_695578673820645_2070840768_n.jpg[/IMG][/URL]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

güzel bir fon ve fotoşap

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Bildiğimiz manipülasyon çalışması bence bu gördüğüm kadarıyla aslında bence yapılması çok zor birşey değil photoshop ile yarım saatte yapılacak bir çalışma =)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />
    Selanikli tarafından 12/Şub/14 13:56 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    Korzi bunu yazdı

Bildiğimiz manipülasyon çalışması bence bu gördüğüm kadarıyla aslında bence yapılması çok zor birşey değil photoshop ile yarım saatte yapılacak bir çalışma =)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>

manipülasyon  buna mı deniyor hocam ?  Bence değil. sadece yıldız falan koymuş adam. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı
    Korzi bunu yazdı

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>

manipülasyon  buna mı deniyor hocam ?  Bence değil. sadece yıldız falan koymuş adam. 

Tamam kardeşim fotoğraflar üzerinde fotoğraf işleme programlarıyla yapılan her türlü değişikliğe foto manipülasyon deriz. Birden çok fotoğrafı birleştirme yoluyla yapılabileceği gibi sadece tek bir foto üzerinde yapılan deformasyona da denebilir. Bu yöntemle fotoğrafları olduğundan bambaşka görünümlere çevirir ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Fotoğraf yaptım geçen...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam bunda birşey yok ki, 1-2 brush kullanıp sis ve yıldızları eklemiş ya da direk elinde fon vardı layer ile ayarladı fotoğrafa.

Ayn şekilde o görüntü olayı photoshop un temel filtrelerinde var zaten adını unuttum şimdi. Öyle çok güzel bir çalışma olmamış ayrıca bence amatör olduğu açık belli, yani en azından ben bile yapabiirim bunu :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Fotoğraf yaptım geçen...

grammer nazi :F

ayrıca fotoşopla yapmak kolay aslında.

Meliksah tarafından 12/Şub/14 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    Korzi bunu yazdı

yarım saat  mı_ hangı programla yapıldıgından bıle emın degılsıın belkı foto shop falan

ve buna  ragmen yarım saat oldugnu soyluorsun :)

bende sana guluyorum :)

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

15 dakika  ötesi yalan -_-  HDR'ye çevirmiş fazla  bişey yok bunda 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

PS ile yapıyor bunu yapan kişi ankara sincanda facesi vardı ama bulamadım.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 20