Bu Genç Askere Kaçar
-
Hayırlı Olsun:)
-
devrem diyelim de alış bu kelimeye :D
projelerini sitelerini vs. kime teslim ettin.. kurtlar çakallar dadanmasın.. elinde 1 cep içi not defteri olsun boş vakitn çok olacak aklına gelen projeyi yazarsın -
Zalimcocuq bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
Selametle güzel kardeşim kendine dikkat et kendine ve özüne dikkat et lan oralar da hastalanma bakan olmaz merak etme asker kaçakları da yakın da gelir gbt ye düşecekmiş artık asker kaçakları :D burdan gelen çok olur sanırsam
:D :D abi kasım limiti dolmuş bile şuan kaçak yakalansa bile muayene edip 2014/şubat'a atıyolar bizim arkadaşları kaçak olanlarda dahil 2014 şubat ayına itelemişler :D
@illuminati HAyırlı teskereler kardeş döndüğün günkü konunuda görmek nasip olur inşAllah :)
kardeş o senin kütüğünün hangi celp döneminde gönderdiğiyle alakalıydı diye biliyorum
Yani herkesi şubatta göndermiyorlar sanırım
-
12. alaymı 22. alaymı?
-
hayırlı teskereler kardeş.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıCEO bunu yazdı
Allah sabır versin kardeşim..
(Geçermi la 12 ay )
Kısa dönem la :D
Vay mk. bende diyorum bu mürid bu kadar küçükmüydüki diye :D Yaş kaçtı hoca :|
-
hayır teskereler hocam..
-
hocam allah yolunu açık etsin hayırlı tezkereler sağsalim git gel inşallah allahın izniyle biz buralardayız
-
hayırlı teskereler kardeşim.
-
CEO bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıCEO bunu yazdı
Allah sabır versin kardeşim..
(Geçermi la 12 ay )
Kısa dönem la :D
Vay mk. bende diyorum bu mürid bu kadar küçükmüydüki diye :D Yaş kaçtı hoca :|
Yaş olmuş 27 amk az daha almasalar gidip en yakın birliğe teslim olacaktım zaten yeter amk diye :D
@sanane : Bilmiyorum hocam daha adam gibi bakamadım işe gelme telaşı ile. Daha doğrusu istifa edicemde ona hazırlık :D