folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Genç Askere Kaçar

Bu Genç Askere Kaçar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. Diğer giden arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam iyi yere düşmüşsün bende kahramanmaraş'da okudum ve akrabalırm var iyi bi yer hemen biter zaten kısa dönem ya birşey olursa alo çek geliriz hemen arada 2 saat var Hatay dayım bende.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Mukavim_

@Juman

İkinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar aklımdasınız :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

2 NCİ ZH.TUG. 1 İNCİ TNK. TB. 1 İNCİ TNK.BL. / İSTANBUL MALTEPE / 

usta ve acemi aynı yerdeyim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

hayırlı teskereler

spear
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anaconda bunu yazdı

2 NCİ ZH.TUG. 1 İNCİ TNK. TB. 1 İNCİ TNK.BL. / İSTANBUL MALTEPE / 

usta ve acemi aynı yerdeyim

Sanada hayırlı teskereler kardeşim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

devrem diyelim de alış bu kelimeye :D

projelerini sitelerini vs. kime teslim ettin.. kurtlar çakallar dadanmasın..  elinde 1 cep içi not defteri olsun boş vakitn çok olacak aklına gelen projeyi yazarsın

Kardeşime devrettm vitesi boşa alıp devam edecek ben gelene kadar :)

Yok hocam ya ne proje nede başka bişey 5 ay boyunca boş boş zaman öldürmek istiyorum sadece :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Amasya benim memleket (:

Hayırlı tezkereler.

Every thing"s place and her time reach
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bende acemiliğimi orda yapmıştım.. Güzel yer eğitim alanın arkasında yapay bir golet var :) eskiden orda yuzuyorlarmış bildigin kumsal yapmışlar komutanlar, ama gel gelelim cavusun dediğine göre bi komutan boguldugu için girmek yasakmış :) dogru veya yalan bilemem artık.. şimdi yandex haritadan baktımda oraya havuz ve lojman yapmışlar sanırım...

Ben piyade çavuş eğitimi aldım cok rahattım, tepelerde eğitim yerine kar topu savası oynuyorduk :)

Nizamiye geldiğimizde davulla zurnayla karşılamışlardı, kuş lokumu ikram etmişlerdi :) şimdi nasıldır bilemem..

Haftanın 2-3 gunu sinemaya giderdik eğitime gitmiyelim diye :) iklimide şu aralar kötüdür nerden biliyorsun dersen kasım 24 gitmiştim. sabah kar yağardi ogleden sonra gunes acardı yada tam tersi bozuk iklimi :)

Gittiğinde ingbankdan hesap acarlar, yanında para taşımıyorsun parayla satış yok kantinden alışveriş yaparken ingbankdan sana kart veriyolar herşeyi onunla odeme yapıyorsun yanlız kartın şifresi yok kaybedersen bulan kısı o kartı ıstediği gibi kullanır :)

İnternet cafe de oturma suresı yarım saatti :)

Bu anlattıklerım kasım aralık 2006 -- ocak 2007 yılları arasında 3 aylık acemi eğitiminde başıma gelmiştir sonra agrı/posof... 

_Dert_ tarafından 28/Eki/13 12:24 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı

Bende acemiliğimi orda yapmıştım.. Güzel yer eğitim alanın arkasında yapay bir golet var :) eskiden orda yuzuyorlarmış bildigin kumsal yapmışlar komutanlar, ama gel gelelim cavusun dediğine göre bi komutan boguldugu için girmek yasakmış :) dogru veya yalan bilemem artık.. şimdi yandex haritadan baktımda oraya havuz ve lojman yapmışlar sanırım...

Ben piyade çavuş eğitimi aldım cok rahattım, tepelerde eğitim yerine kar topu savası oynuyorduk :)

Nizamiye geldiğimizde davulla zurnayla karşılamışlardı, kuş lokumu ikram etmişlerdi :) şimdi nasıldır bilemem..

Haftanın 2-3 gunu sinemaya giderdik eğitime gitmiyelim diye :) iklimide şu aralar kötüdür nerden biliyorsun dersen kasım 24 gitmiştim. sabah kar yağardi ogleden sonra gunes acardı yada tam tersi bozuk iklimi :)

Gittiğinde ingbankdan hesap acarlar, yanında para taşımıyorsun parayla satış yok kantinden alışveriş yaparken ingbankdan sana kart veriyolar herşeyi onunla odeme yapıyorsun yanlız kartın şifresi yok kaybedersen bulan kısı o kartı ıstediği gibi kullanır :)

İnternet cafe de oturma suresı yarım saatti :)

Bu anlattıklerım kasım aralık 2006 -- ocak 2007 yılları arasında 3 aylık acemi eğitiminde başıma gelmiştir sonra agrı/posof... 

Bilgiler için teşekkürler hocam. Ki zaten amasya kısmı işin 3 haftalık kısmı orası geçer gider zindan dahi olsa :)

Kahraman maraşta yapanlar varsa onlarıda beklerim gençler :)

Toplam Hit: 5119 Toplam Mesaj: 48