Bu Genç Askere Kaçar
-
Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. Diğer giden arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler.
-
Hocam iyi yere düşmüşsün bende kahramanmaraş'da okudum ve akrabalırm var iyi bi yer hemen biter zaten kısa dönem ya birşey olursa alo çek geliriz hemen arada 2 saat var Hatay dayım bende.
-
-
2 NCİ ZH.TUG. 1 İNCİ TNK. TB. 1 İNCİ TNK.BL. / İSTANBUL MALTEPE /
usta ve acemi aynı yerdeyim
-
hayırlı teskereler
-
anaconda bunu yazdı
2 NCİ ZH.TUG. 1 İNCİ TNK. TB. 1 İNCİ TNK.BL. / İSTANBUL MALTEPE /
usta ve acemi aynı yerdeyim
Sanada hayırlı teskereler kardeşim.
-
zone bunu yazdı
devrem diyelim de alış bu kelimeye :D
projelerini sitelerini vs. kime teslim ettin.. kurtlar çakallar dadanmasın.. elinde 1 cep içi not defteri olsun boş vakitn çok olacak aklına gelen projeyi yazarsınKardeşime devrettm vitesi boşa alıp devam edecek ben gelene kadar :)
Yok hocam ya ne proje nede başka bişey 5 ay boyunca boş boş zaman öldürmek istiyorum sadece :)
-
Amasya benim memleket (:
Hayırlı tezkereler. -
Bende acemiliğimi orda yapmıştım.. Güzel yer eğitim alanın arkasında yapay bir golet var :) eskiden orda yuzuyorlarmış bildigin kumsal yapmışlar komutanlar, ama gel gelelim cavusun dediğine göre bi komutan boguldugu için girmek yasakmış :) dogru veya yalan bilemem artık.. şimdi yandex haritadan baktımda oraya havuz ve lojman yapmışlar sanırım...
Ben piyade çavuş eğitimi aldım cok rahattım, tepelerde eğitim yerine kar topu savası oynuyorduk :)
Nizamiye geldiğimizde davulla zurnayla karşılamışlardı, kuş lokumu ikram etmişlerdi :) şimdi nasıldır bilemem..
Haftanın 2-3 gunu sinemaya giderdik eğitime gitmiyelim diye :) iklimide şu aralar kötüdür nerden biliyorsun dersen kasım 24 gitmiştim. sabah kar yağardi ogleden sonra gunes acardı yada tam tersi bozuk iklimi :)
Gittiğinde ingbankdan hesap acarlar, yanında para taşımıyorsun parayla satış yok kantinden alışveriş yaparken ingbankdan sana kart veriyolar herşeyi onunla odeme yapıyorsun yanlız kartın şifresi yok kaybedersen bulan kısı o kartı ıstediği gibi kullanır :)
İnternet cafe de oturma suresı yarım saatti :)
Bu anlattıklerım kasım aralık 2006 -- ocak 2007 yılları arasında 3 aylık acemi eğitiminde başıma gelmiştir sonra agrı/posof...
_Dert_ tarafından 28/Eki/13 12:24 tarihinde düzenlenmiştir -
_Dert_ bunu yazdı
Bende acemiliğimi orda yapmıştım.. Güzel yer eğitim alanın arkasında yapay bir golet var :) eskiden orda yuzuyorlarmış bildigin kumsal yapmışlar komutanlar, ama gel gelelim cavusun dediğine göre bi komutan boguldugu için girmek yasakmış :) dogru veya yalan bilemem artık.. şimdi yandex haritadan baktımda oraya havuz ve lojman yapmışlar sanırım...
Ben piyade çavuş eğitimi aldım cok rahattım, tepelerde eğitim yerine kar topu savası oynuyorduk :)
Nizamiye geldiğimizde davulla zurnayla karşılamışlardı, kuş lokumu ikram etmişlerdi :) şimdi nasıldır bilemem..
Haftanın 2-3 gunu sinemaya giderdik eğitime gitmiyelim diye :) iklimide şu aralar kötüdür nerden biliyorsun dersen kasım 24 gitmiştim. sabah kar yağardi ogleden sonra gunes acardı yada tam tersi bozuk iklimi :)
Gittiğinde ingbankdan hesap acarlar, yanında para taşımıyorsun parayla satış yok kantinden alışveriş yaparken ingbankdan sana kart veriyolar herşeyi onunla odeme yapıyorsun yanlız kartın şifresi yok kaybedersen bulan kısı o kartı ıstediği gibi kullanır :)
İnternet cafe de oturma suresı yarım saatti :)
Bu anlattıklerım kasım aralık 2006 -- ocak 2007 yılları arasında 3 aylık acemi eğitiminde başıma gelmiştir sonra agrı/posof...
Bilgiler için teşekkürler hocam. Ki zaten amasya kısmı işin 3 haftalık kısmı orası geçer gider zindan dahi olsa :)
Kahraman maraşta yapanlar varsa onlarıda beklerim gençler :)