Bu Gün Allah İçin Ne Yaptın ..?
-
Allah c.c. Mikailden Haber yollayarak
Hz.Ali ye Bugün Allah için ne yaptın diye Sorar. MikaiL
Hz.Ali Cevap verir ..
Oruç tuttum Namaz Kıldım Zekat verdim Yetimlere Yardım ettim der ..
MikaiL onlar Senin İçin Allah İçin Ne Yaptın Diye Tekrar Sorar .. ?
Hz.Ali Cevap Veremez..
MikaiL de Buyurur ki Allah için zikir Et Allah için Kayalar Bitkiler Dağlar ırmaklar zikir ediyor
Onun ismini an ( LaiLaheilallah ) de deki Yarabbini Sevindir ..
Onun için Tek Yapanız Gereken şey odur ki Yaradanın ismini anmaktır ..
İbadet SadeCe sizin içindir Kendinizi Cehennem Gazabından kurtarmak içindir..
-
yani şimdi ne diye yazdın ben anlamadım hoja :D yani nedeni ni söle yazma nedenini ona göre cevap verelim :D
-
ReaL_KurD Sen bi Destur çek önce bana cevap yazmadan + nedenini sorma insanlar biraz anlasın bişeyleri herkes Hayali bir allaha inanıyor yok allah yukarda bizi koruyor diyor Allah ne yukarda ne sağda ne solda insanlara böyle böyle arada bilgiler vermek isterim kendi bilgimin yettiqi kadarıyla
-
abü tamam eşeklik ettim de kusur bakmak looo :D kıroluğumuza veriver bare
-
31
-
yol ortasında duran taş kimsenin ayağına çarpmasın diye kenara kaldırdım...
-
selamun aleykum,, hz ali efendimiz peygambermiydiki ona mikail a.s vahi geliyordu soru soruyordu
hic suhpeniz olmasin ki ALLAHIN GONDERDIGI SON PEYGAMBER HAZRETTI MUHAMMED MUSTAFA sallalahu aleyhis ve sellem efendimizdir ve o allah c.c nin kulu ve ressulludur. hz ali efendimiz cocuklarin arasinda ilk iman edenlerdendi 9 yasindayken iman etti,
-
Hocalar madem tarikat müslüman oldu(koyu artık ne diim)bir sonraki buluşmamız cebitte değilde camide olacak istanbulun en büyük camisi hangisiyse bi cumaya gidelim bi namaz kılalım biri gelirde bu gün allah için ne yaptın derse boynumuzu eymeyelim.
-
Ewet olabilir bencede ama abü ben şuan samsundayim size burdan eşlik etmeye çalışırım.
-
Samsun istanbulum doğusunda erken başlıyorsun sen kılmaya nese 10-20 kerakat fazla kılar bize yetişirsin.
-
Antikky Allah iyiliqini versin senin yaa :)) kopardın beni