Bu Gün Allah İçin Ne Yaptın ..?
-
muhauhauhahuauau hll antiki
-
Allah razi Olsun güzel yazi dostum
bu soruyu baskasindan cok herkesin kendisine sormasi gerekir...
-
Antikky bunu yazdı:
Hocalar madem tarikat müslüman oldu(koyu artık ne diim)bir sonraki buluşmamız cebitte değilde camide olacak istanbulun en büyük camisi hangisiyse bi cumaya gidelim bi namaz kılalım biri gelirde bu gün allah için ne yaptın derse boynumuzu eymeyelim.
Cidden cok güzel olur...ama antiky sen ciddiysen tabi... -
dilenciye beş milyon verdim....
-
Abi dilenciye beşmilyon verdinde harbi dilencimi..Ben onlara vermem.En azından yardıma muhtaç olduğunu bildiğimize versek neyse ii etmişsinde ben senin avatara takıldım =))
hoca ramazanda değiştirecemm merak etme.. -
tevekkel bunu yazdı:
Abi dilenciye beşmilyon verdinde harbi dilencimi..Ben onlara vermem.En azından yardıma muhtaç olduğunu bildiğimize versek neyse ii etmişsinde ben senin avatara takıldım =))
hoca ramazanda değiştirecemm merak etme..
lmao -
Hacking le ilgilenen adam kafadan 1 - 0 geridir Müslümanlıkla. Dinine bağşı birisi HACK yapmaz. HACK başkasına zarar vermek, özeline girmektir. Bu yazıyı yazan " Remote " e dir sözüm. Daha 2 gün önceye kadar site hackleyen sen değilmiydin. Şimdi dinine bağlı mı oldun ? Sözde dinine bağlısın.
Haram değil mi hack yapmak ? Başkasına zarar vermek günah değilmi. " Remote " eğer bugün sevap işlediysen, merak etme kardeşim. 2 gün önce yaptığın günayla beraber nötrlenmiş durumdadır o.
:) .
-
cimba bunu yazdı:
31
yuh yani bilader -
huh
-
RemotE bunu yazdı:
Allah c.c. Mikailden Haber yollayarak
Hz.Ali ye Bugün Allah için ne yaptın diye Sorar. MikaiL
Hz.Ali Cevap verir ..
Oruç tuttum Namaz Kıldım Zekat verdim Yetimlere Yardım ettim der ..
MikaiL onlar Senin İçin Allah İçin Ne Yaptın Diye Tekrar Sorar .. ?
Hz.Ali Cevap Veremez..
MikaiL de Buyurur ki Allah için zikir Et Allah için Kayalar Bitkiler Dağlar ırmaklar zikir ediyor
Onun ismini an ( LaiLaheilallah ) de deki Yarabbini Sevindir ..
Onun için Tek Yapanız Gereken şey odur ki Yaradanın ismini anmaktır ..
İbadet SadeCe sizin içindir Kendinizi Cehennem Gazabından kurtarmak içindir..
Mikail a.s la mi gelmis bu haber hayret