folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.

Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=YRnfDLUTLvo

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Çöp konteynerlerinin hemen karşısında bulunan Fethiye İmam Hatip Lisesi'nin müdürü Tevfik Engin, birkaç gün önce okulun deposunda temizlik yaptıklarını, ancak Atatürk posterlerinin çöpe atılmasının mümkün olamayacağını söyledi. Çöpe atılan posterlerin okula ait olduğuna ihtimal vermek istemediği anlatan Engin, "Tüm sınıflarımızda Atatürk köşelerimiz mevcut" dedi.

bak bak çöpe atan belli zihniyetini s. i..b leri

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

bu kışkırtmalara gelmeyin anasını satayım,biraz kafanızı kullanın.

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Kağıt parçalarına takılmayın bu kadar. Atılmışsa portrenin yada marşın daha iyisini almışlardır ki atmışlar. Ayrıca şehrin çevre düzenine sokayım her yerde aynı manzara. Orada tepki gösteren çok bilmiş atatürkçü halktan biri de çıkıp ; "Ulan çöp konteynırı var bu kadar çöpü hayvan gibi yere atmak da neyin nesi?" demiyor. Halkına medeniyeti çağdaşlığı öğretmeye çalışan birine duyulan saygı sadece fotoğraflarını çöpe atmamak değil insan gibi yaşamakla saygı gösterilebilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar allah aşkına hepiniz belirli yaşa geldiğiniz,

Hepiniz ilk okul lise bitirdiniz belki üniversite hatta yüksek lisans o kadar kitap geçti elinize.

Aranızda kim hala atatürk resmi var diye çöpe atılmaz diye saklıyor ???

Lütfen ya abanmak için cümleler yazmayın.

O poster satsan satılmaz, Çöpe atsan sayenizde atılmıyor, Yakılmıyor edilmiyor ne olacak amk allah aşkına yapmayın ya.

Burda o kadar mesaj yazan adamlar önce buraya ilk okulda okudukları kitapların fotolarını yollasınlarr (Annelerinin çöpe atmadığını ispatlasınlar sonra burda ahkam sürsünler.(o kitapların içindede Atatürk resimleri, istiklal marşları var))

Böyle şeyler için bir birinizi kırmanıza gerek yok. Açıkçası ben tablo olarak Atatürk resmini atmam, ama duvarımada asmam.

İnsanlara Atatürk ü saydığımı ve sevdiğimi göstermek için ofisimin başında bit Atatürk resmine ihtiyacım yok.

İnsanların beni böyle bilmesinede gerek yok. Bir çok insanın bunu mecburiyetten yaptığıda aşikar.

He severek yapanda yok değil.

Yalnız Atatürk resimleri yok ediliyor, Kuran-ı Kerim ler yakılıyor. 

Dünyanın sanırım baya baya çivisi çıkıyor.

Ben çakmaya gidiyom gelen destek versin :)

Dip Not : Kırmayın bir birinizi suçlamayın çünkü aranızda kimse hala ilk okul ve lise kitaplarını saklamıyor. 

Saklayan efendi efendi böbürlenere yazar...

Ona Eyw.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

birakin bu putculugu alti ustu resim ve bir kac sayfa kagit. yillardir bu tur seylere saplanip kaldigimiz icin bir baltaya sap olamadik. ne var yani ataturk yasasaydi ve bu durumu gorseydi niye attiniz lan benim fotografimi mi diyecekti? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

adam boşuna uğraşmış la bu ülke için

keşke bu ülkeden cacık olmaz deyip siktir etseydi :)

işyerimizin duvarına astığımız resim çöpte...

en azından kimsenin görmeyeceği bi şekilde imha et

ha resmi çöpe koyup fotoğraf çekip haber yapıldıysada yapanın ta a.k...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abicim hala "atsan atılmaz,satsan satılmaz napacaz amk" diyenler var.. abi herşeyin usulü var. sen takvim yaprağını çöpe atıyor musun? napıyorsun yakıyorsun.

ayıp günah be burada olay lisenin atması değil. bunu herkim attıysa cidden bu vatanda yaşamayı haketmiyor.Güzelce bi siyah poşete koyup çöpe atsaydı en azından bi nebze saygı duyuro denebilirdi. İnsanların değerlerine saygı duymak zorundasın, eğer duymuyorsan sende saygı bekleme!. yarın bir gün bir ateist kuran yaktığında ana avrat söversin, bir atatürkçüde bu hareketinde ana avrat sövdüğünde "atsan atılmaz satsan satılmaz" dersin.Türk milleti kadar salak bi millet hayatımda görmedim.Nası bi yaşam tarzıdır amk.

not: çöpü atanın cahilliği ortada, yolun kenarına saçmış çöpleri.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

abicim hala "atsan atılmaz,satsan satılmaz napacaz amk" diyenler var.. abi herşeyin usulü var. sen takvim yaprağını çöpe atıyor musun? napıyorsun yakıyorsun.

ayıp günah be burada olay lisenin atması değil. bunu herkim attıysa cidden bu vatanda yaşamayı haketmiyor.Güzelce bi siyah poşete koyup çöpe atsaydı en azından bi nebze saygı duyuro denebilirdi. İnsanların değerlerine saygı duymak zorundasın, eğer duymuyorsan sende saygı bekleme!. yarın bir gün bir ateist kuran yaktığında ana avrat söversin, bir atatürkçüde bu hareketinde ana avrat sövdüğünde "atsan atılmaz satsan satılmaz" dersin.Türk milleti kadar salak bi millet hayatımda görmedim.Nası bi yaşam tarzıdır amk.

not: çöpü atanın cahilliği ortada, yolun kenarına saçmış çöpleri.

doğru ha bu hipne hacı hocalar fazilet takvimini bile yırtıp atmazlar anca sobada yakarlar

yok hoca bu millet nato kafa nato mermer hayatta bu kafayı değiştirmezler...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    para para para napolyon işi biliyormus simdikiierde hem para hem din ile napolyonun çırak oldugunu kanıtladılar..
Toplam Hit: 9852 Toplam Mesaj: 89