Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------ulen sanki kendi fotoğraflarınızı hiç yırtıp atmadınız,
-----------------------------
Bu ülkenin kurucusu Atatürkten her resmi kurumda resmi olması gereken kişi ile kendimizi mi karşılaştıralım ki ben daha hiç kendi fotoğrafımı çöpe atmadım. öyle andaval değilim..Ortalığı karıştırma. Bu ülkenin kurucusunun fotoğrafını atamazsın atarsan gözümde dağdaki köpek kadar değerin olmaz.
sen kendini başka bi insandan daha aşşağılık görüyorsan bişey diyemem,
bi insan hayatta en çok kendini sevmeli en çok kendine değer vermeli,
kendini sevmeyen adamdan herşey beklenir,
açıkcası ben kendi fotoğraflarımı daha önce yırtıp attığım için bundada bi gariplik göremedim.
Bunun aşağılık görmekle ilgisi yok bunu senin gibi insanlar anlayamaz.
Ben ilk önce atamı vatanımı , K.Atatürk'ümü sonra kendimi severim.-----------------------------
hocam nereden saracaklarını bilemiyorlar konuştukça batıyorlar..
Atatürkçü vatanını milletini seven mürid kardeşlerime selam olsun..
-
o bayrak öpmeler kaldırmalar falan hepsinin show amaclı olduğunu anlamamak mümkün değil. bariz show yapıyor be.. güncel haberlerden mahrum, gazete okumaz, tv de haber izlemez heriflerinde kahramanı olur çıkar işte. ondan sonra sessizlerin kahramanı olur.
ayrıca paylaşmış olduğum taşınır mal yönetmeliğini okuyun. belliki o panolar tablolar kamu kurumuna ait resimlerden anladığımız üzere.(hatta ben eminim imam hatip okuluna ait olduğuna) kanun ne diyor atamazsın diyor. imha edeceksin kurul olarak çıkış kararı alındığında kuruldaki adamlarında gözetiminde imha işlemi gerçekleştirir diyor. eee o zaman bunlar ne yapıyor... suç işliyor.. ama bunlara işler mi? işlemez. çünkü arkalarına almışlar idelojik abilerini.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------belki yensini asmıştır atan kişi yaksalar olmaz yırtsalar olmaz atsalar olmaz ne yapıcaktı acaba bir makine yapıp öylemi imha etmesi lazımdı mübarek sanki tanrı parçacığı takılmayın okadar duyarlılığınızı daha yararlı işlere saklayın
evet tanrı parçacığı
-----------------------------hatta ve hatta benim için tanrı. var mı itirazı olan ?
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------o bayrak öpmeler kaldırmalar falan hepsinin show amaclı olduğunu anlamamak mümkün değil. bariz show yapıyor be.. güncel haberlerden mahrum, gazete okumaz, tv de haber izlemez heriflerinde kahramanı olur çıkar işte. ondan sonra sessizlerin kahramanı olur.
ayrıca paylaşmış olduğum taşınır mal yönetmeliğini okuyun. belliki o panolar tablolar kamu kurumuna ait resimlerden anladığımız üzere.(hatta ben eminim imam hatip okuluna ait olduğuna) kanun ne diyor atamazsın diyor. imha edeceksin kurul olarak çıkış kararı alındığında kuruldaki adamlarında gözetiminde imha işlemi gerçekleştirir diyor. eee o zaman bunlar ne yapıyor... suç işliyor.. ama bunlara işler mi? işlemez. çünkü arkalarına almışlar idelojik abilerini.
----------------------------- -
sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------belki yensini asmıştır atan kişi yaksalar olmaz yırtsalar olmaz atsalar olmaz ne yapıcaktı acaba bir makine yapıp öylemi imha etmesi lazımdı mübarek sanki tanrı parçacığı takılmayın okadar duyarlılığınızı daha yararlı işlere saklayın
-----------------------------+1
Hakikaten yaa eskiyen atatürk posterlerini ne olacak ? günün birinde çöpe gitmeyecek mi ? yada yakılmayacakmı ? yada başka bişey ?
Yerine zaten gıcır gıcır yenileri gelmişse sorun yoktur. Büyütmeyelim derim....
-
sadece ilk konuyu okudum altında yazılanları hiç okumadımda ne olmuş atılabilir benim evimde bir iki tane olsa 3.sunu ne yapacagım varsa tabniki atarım eskimiştir yıpranmıştır her şey olabilir tepkilerini burdan gosterenler gidip çöpten alsınlar mk habere bak ya attrk posteri çpteymiş cart curt haberler bitti ya tipik bir imamhatipleri kötüleme ve pravktör bi haber
-
sittinsene bunu yazdı:
----------------------------- -
lisede 23 nisanda 19 mayısta törenden kaçan hatta gelmeyen yatan adam gelir burda Atatürk portreleri çöpe atılmış diye veryansın eder,millete bağırır çağırır ya anlam veremiyorum.