Bu Hayatı Dolu Dolu Yaşıyorum Diyen Var Mı?
-
çok derin konu açmışsın ...............
-
Sitenin yaş ortalamasının altında bir mürid olarak söyleyeyim hayatı bence dolu dolu yaşıyorum.Okul zamanı okuldayız dersler sınavlar falan filan.Yaz gelir çoğu kişi tatile gider ama ben çalışmayı tercih ediyorum.Bir yerde harçlığımın birikmesini istiyorum.Bu yazda çalıştım ve 30 dk önce işi bıraktım.Şimdi de kendi kafama göre gezip tozmayı düşünüyorum.Nasıl olsa alnımın akıyla paramı kazandım evdekiler hiçbir şey diyemez...
Tabi buraya yazmadıklarımda var ama hayatım böyle.Ben dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum..
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen 10 numara hayatım var. Yeri gelir alır kitabımı Kahve Dünyasına giderim,yeri gelir bir şeyler yazarım,çizerim. Sevgilim ile aram çok iyi. Ailem ile çok iyi. Okul bitti (pazarlama) şimdi yeni bir üniversite kazanmak üzereyim (Hayallerim olan siyasal bilgiler,kamu yönetimi). Açık öğretim 10 numara gidiyor sosyoloji. Bir yandan da iş bağlantılarımı çoktan kurmuş durumdayım. Tabi yeri geliyor akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum ama mutluyum :)
-----------------------------Desene işin almayadan iyi :)
-
murat boz'un para yok şarkısı baya bişey açıklıo aslında ama en önemlisi şükretmek bide kalbinin temiz olması :)
-
Çok sosyal bi insanım her dakika bir uğraş içindeyim ama herşeyden sıkılıyorum herşeyin amk
-
hoca para mı var ki hayattan zevk alalım
-
önce nasıl yaşıyorsun = bomb.k
Sora nasıl takılıyorsun yine = bomb.k
la sen neyden zevk alıyorsun diyenler için = hiç bi b.k'tan
hacı içtiğim sigara bile tat vermiyor hayatın tadını unuttuk .. neden böyle olduk ? soruyorum ve sorduğum soruyla kalıyorum ! .. :/ -
benim hayallerim var
-
bir kaç sene öncesine kadar iyiydi..şimdi reklamlara girdik sanırım :/
-
para varsa zaman yoktur, zaman varsa para yoktur ikiside olduğunda halin yoktur. yani bu denklemde para zaman ve sağlık (diyelim) kıt kaynaklar olmakla beraber ulaşılmak istenilen ürün - hayattan alınan zevk olarak kabul ettik. elde olan kıt kaynakları verimli değerlendirerek ortaya birşeyler çıkarmak hayalgücünün yanında zeka ve deneyimde gerektirdiği için bizim gibi sıradan tırt insanlar bi halt yapamadan kıç üstü oturuyor.