folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu İmkanla Rekor Sayılabilecek Bi Overclock

Bu İmkanla Rekor Sayılabilecek Bi Overclock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    sabah saat 10:20 den saat 23:30 olmuş bu zamana kadar intel p43000 mhz işlemciyi 3400 mhz de çalıştırıyom millet 5000 ghz de çalıştırıyo demeyin millet gazlı soğutmakullanıyo :D ben ise sadece normal işlemci fanı bu overclockla
    işlemcide 400 mhz
    fsbde 140 mhz
    ramdac lerde 56 mhz lik bir artış yakaladım buda benchmark testinde 4. sıradan 2. sırayı almamı sağladı :D

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    ee napalım şimdi alkışlayalımmı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    bilmiyosan konuşma anlamıyosan sus anlayan birileri yazar msj

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    delikadir yakmayasın işlemciyi normale çevir bence yada önüne vantiletör hatta klima koy :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    gayet güzel fakat o/c yapanlara şunu sormak istiyorm voltaj değişikliğinde o/c parçalara nolduğunu biliyormusunuz? bu işi yaparken mutlaka güç kaynağı kullanın.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    biraz önce o/c yi kapadım yarın arahmanın yanın da 3600 ü zorlayacam bu yüzden bir tasın içini buzla dolduracam ve işlemci fanının önüne koyacam kuzey köprüsündeki pasif soğutmayıda kaldırıp p3 fanını zorlayacam :D yarını iple çekiom :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek
    Şaka maka yakarsan işlemcini kötü olur walla dikkat et..P4 lerin işlemci fanı genelde büyük oluyor ama fan ufak ise hiç arttırma bile derim..Fandaki iletken sıvıyı da inceleyebilirsin bu arada..İşlemci fanının üzerine bi fan daha koyacağım derken şaka yapıyorsun herhalde :)
    Haa bende zaten intelden kurtulup Amd ye terfi etmek istiyorum zaten diyosan..Hiç durma 5000mhz yap,yazdıklarına göre o ışığı görüyorum işlemcinde :) Canavar gibi..
    Yarın için de bir kaç kalıp buzu ve klima kumandasını pcnin yanında bulundurmayı unutma derim :D

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    hacim sen beni anamadın buzlardan çıkan soğuk dumanı işlemci fanı içine çekecek ve kuzey köprüsünününde pasif soğutmasını söküp fanlı soğutma takacağım için oda soğuk dumanı çekecek zaten cpu thorotle var işlemcinin yanma ısısına 20 c" kala mak. resetliyo :D ama kararlıyım deneyecem hayatta yapacağım son iş amd almak ha bide bakın adamlar nası 5250 mhz de çalıştırıyolar anakartları ve işlemcileride bnmkiyle aynı işte 5250 mhz o/c

http://video.google.com/videoplay?docid=-4261827163265447245&q=overclock

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    forumda vardı bi capon 7000 mhzyemi ne çıkartmıştı dünya rekoruymuş resimleri falan vardı bi bak istersen...
    ahada burda: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=12676

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    o tamamen yalan dünya rekoru 5250 mhz falan tom's hardwarede kırıldı ve hala geçerli

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    ha beyler bu arada resimleri vermeyi unutmuşum hemen upload edem

http://img464.imageshack.us/img464/829/34001hk.jpg
    http://img464.imageshack.us/img464/6848/itebu4yi.jpg
    http://img152.imageshack.us/img152/7905/overclockabak9if.jpg

Toplam Hit: 4086 Toplam Mesaj: 20