folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu İnsanların Günhları Var Mı Yok Mu ?

Bu İnsanların Günhları Var Mı Yok Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    Darkroasted bunu yazdı:
    -----------------------------
    mosquit0 bunu yazdı:

bnce yoktur kuran bı anda ınmedıkı parca parca ınıdgı ıcın öncekı dın gercelıdr buyk ıhtımalle.

peki kuran değiştirilmedi deniliyor bu zamana kadar, bunun bir kanıtı var mı ?

kanıtı elbette yok hoja :D varsa kanıtı paylasın 8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

Şimdi Kuran-ı Kerim ve islam dinine mensup peygamberler ilk çağdan sonra ortaya çıkmıştır

sen bi kere burada hata yapıyorsun arkadasım. ilk insan ve ilk peygamber Hz. Adem dir. Ve ne zaman insanlarda bir sapma olduysa peygamber gönderilmiştir. ilk çağ bir balondur.  

Günahları varmıdır yokmudur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu soruyu zamaninda din hocasina sormustum bana su cevabi vermisti:

Bi ornek veriyim dedi bi ada dusun ve o adada bi insan yasadigini dusun demisti.Ama dis dunyayla hic alakasi yok orad dogmus ve konusmayi bile bilmiyor,cevresinde baska insan yok ada disinda baska bi hayat oldugunu bile bilmiyor yani hayvan gibi yasiyor demisti.Eger bu insan yasami boyunca kendisini yaratan bi yaratici oldugunu dusunurse yani kendisinden yuce bi yaratici,cevresindeki herseyi yaratan bi yaratici olduguna inanirsa iste o adam musluman olarak olur demisti..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    kanıtı topkapı sarayındadır hz.osman şehit edilirken okuduğu kuran topkapı sarayında üzerindeki kanlar bile duruyor ve günümüzdeki kuranı kerimlerle harfi harfine aynıdır...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Bi ornek veriyim dedi bi ada dusun ve o adada bi insan yasadigini dusun demisti.Ama dis dunyayla hic alakasi yok orad dogmus ve konusmayi bile bilmiyor,cevresinde baska insan yok ada disinda baska bi hayat oldugunu bile bilmiyor yani hayvan gibi yasiyor demisti.Eger bu insan yasami boyunca kendisini yaratan bi yaratici oldugunu dusunurse yani kendisinden yuce bi yaratici,cevresindeki herseyi yaratan bi yaratici olduguna inanirsa iste o adam musluman olarak olur demisti..

iyi de kardesim o dönemde hiçbir belge olmadan kendi yaşama amacını , yaratıcıyı nasıl sorgulayabilir ki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

''Biz peygamber göndermediğimiz kavimi sorumlu tutmayız.''

Kurandan bir ayet reankarnasyonu açaıklayan bir kadına denmişti. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    kanıtı topkapı sarayındadır hz.osman şehit edilirken okuduğu kuran topkapı sarayında üzerindeki kanlar bile duruyor ve günümüzdeki kuranı kerimlerle harfi harfine aynıdır...

bn bunu bılmıodum  bak  Darkroasted arkdasaım kanıt 8) 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:

eski zamnda afrikada ki yamyamlar zenciler vs, ormanin içinde yasayip kagit kalemin ne oldugunu bilmeyenler, baska bi toplum görmemis kendi hayatlarinda yasamis olanlar için de geçerli olur ozaman (?)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Darkroasted bunu yazdı:
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:

iyi de kardesim o dönemde hiçbir belge olmadan kendi yaşama amacını , yaratıcıyı nasıl sorgulayabilir ki

Tamamda soyle dusun:Simdi felsefe kitaplari var dimi?Tanriyi sorgulayan kitaplar?Bunu yazanlar var yani bunu yazanlar birisinden ogrendi,ogrendigi kiside baskasindan ogrendi kisacasi bunu en basta birisi sorguladi!Simdiye kadar olan bilgilerin nerdeyse hepsi insan aklinin sorgulama arastirma ve sonucuyla ortaya cikti.kitap defter olmadanda izlenimlerinle vs..sorgulayarak bulabilirsin! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    HeYeT bunu yazdı:

hangi zamanda  hangi  din varsa o geçerlidir.

biri gelnce ona tabi  olmak gerektir. 

ee bu zamanda kaç din var ? hepsine dahil olmak mı lazım.

islamdan önceki dinlerde zaten islam dininin geleceği yazıyordu hazreti muhammedin geleceğide

yani hangi din varsa derken tevrat zeburdan bahsediyoruz...

o zamanın sartlarına göreki islam dini şimdiki şartlara göre islam 

Toplam Hit: 11931 Toplam Mesaj: 65