Bu Kablonun Adı Nedir Nerden Bulabilirim ?
-
100 metrede kaliteli cctv kablosu ile goruntuyu iletebilirsin daha once denendi cogalmak ıcın anfı kullanmanı onerırım basın agırmasın sonra
-
bamboocha bunu yazdı
100 m zor hocam ki iletmez analog goruntu o
Neden iletmez analog görüntü bana açıklamasını yaparmısın ?
100 M. bnc ile composite görüntüyü yayında aktarıyoruz peki buna ne diyeceksin ?
-
VideoJockey bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
100 m zor hocam ki iletmez analog goruntu o
Neden iletmez analog görüntü bana açıklamasını yaparmısın ?
100 M. bnc ile composite görüntüyü yayında aktarıyoruz peki buna ne diyeceksin ?
hocam mesafe uzak ve oyle bi kablo yok piyasada el yaparsan 100m sonunda karıncaların film cevirmis oldugunu görürsün 😊 arada goruntu aktarıcı kullan bence hdmı olarak aktar. -
beyler benim söylemek istedigimi anlamadınız sanırım bu kablo 100 metre rulo yada 300 500m halinde satılıyor ama görüntü bununla aktarılmaz adam kısa mesafede bunları scart coklayıcısı ile çoklayıp tv lere aktarma planı şekilde profesyonel işlerde ya hdm kullanılır yada coax rg59 u4-u6 kullanılır cctv kablosunun kullanılma sebebi ise 12v la görüntüyü aynı anda gitmesinden dolayıdır önceden 0,75 kablo bir coax la bir kameraya cekiliyordu şimdi cctv kablo kullanılıyor
-
hocam digital sinyalin tasinmasinin analog sinyale ustunlugunu oturup anlatmaya gerek yok simdi.
analog sinyale gurultu cok biner, yolda kayiplari olur ve alicida tekrar hatasiz elde edilmesi zordur.
ben niye illede scart kablo kullanmak istedigini anlamadim, neden cat5 ya da cat6 kullanmiyorsun. pahali diye mi?
-
iletim sorunlu olur
-
ben zaten 14 lük borulardan tv prizlerine coax cablo cektim başkası gelmiş coax yerne bu kablodan cekmemi söylemiş ben adam diyorum gereksiz ama adamın aklına karpuz kabugu girmiş bir kere o kabloyu istiyor mesele bu :)
elimde kablo yok bulamadımda coax cablo olsun cctv olsun yada ca5 6 olsun hepsi var o yok :)
-
aga bunun ikitanesi ses zaten (beyaz ile kırmızı olması lazım)
biride görüntü (sarı)
-
Foxxxxxx bunu yazdı
ben zaten 14 lük borulardan tv prizlerine coax cablo cektim başkası gelmiş coax yerne bu kablodan cekmemi söylemiş ben adam diyorum gereksiz ama adamın aklına karpuz kabugu girmiş bir kere o kabloyu istiyor mesele bu :)
elimde kablo yok bulamadımda coax cablo olsun cctv olsun yada ca5 6 olsun hepsi var o yok :)
olmaz tabi cunku goruntu tasima isi coax kabloyla olur. bence git o superzeka tvciye, eben gibi gosterirse, sana yollarim ama de. cunku zaten coax kabloyla ek yapsan bile, yansimadan dolayi yiginla kayip oluyor.
iki telli kabloyla goruntu mu tasinir aga. akil var mantik var. o kablolarin mantigi, aparat cevirici ve kisa mesafe iletimi.