folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Kadar Da Olmaz ! Tam Manasıyla Türk Telekom Rezilliği

Bu Kadar Da Olmaz ! Tam Manasıyla Türk Telekom Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affola biraz önce adsl kotamın ne kadar olduğuna baktım da kasım ayının hesabı bu sabah 8 itibariyle açılmış ve ben de pc yi zaten yarım saat önce açtım ilk baktığım şey kota oldu kasım ayına geçti mi geçmedi mi diye ? yine şoke oldum 600 mb indirilmiş olarak görünüyo pardon ama ruhlar cinler mi indirdi bunları bu kadar süre içinde 8 de hesabım açılıyo kasım hesabı 8.5 da ben kotama bakıyorum 600 mb olarak gösteriyo tam bi rezillik sizin de başınıza böyle bi olay geldi mi nedir bu telekomun saçmalığı off geçen ay da öyle olmuştu 1 gb bile indirmediğim halde 8 gb indirmişim göründü bakalım geçen ayın adsl faturası ne kadar gelecek ? nasıl bir iştir bu yaa

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ABI KABLO NET AL SINIRSIZ ADSL AL

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50590 Daha evvelde sormuştun Stream video izlerken iyi , kotası gelince kötü :) Yok öyle yağma az mı ödedim her ay 100 + :D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50590 Daha evvelde sormuştun Stream video izlerken iyi , kotası gelince kötü :) Yok öyle yağma az mı ödedim her ay 100 + :D

aynen kota aşmayı sadece dosya indirmekten ibaret sanan bu millet daha çoooooook extra para öder bu telekoma (:

eylül : 3,564 GB

ekim : 3,444 GB

3 senedir adsl kullanıyorum bi kotayı aşamadım (: neden acaba

http://www.shenturk.com

bu adresten

ey dsl

programını indir

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayır abiciğim anlamadınız siz geçenki youtube olayını biliyorum evet youtubenin kotayı aştığını da biliyorum iki günde bir youtubeden iki video izlerim izlemem o kadar yani zaten programdır şarkıdır hiç indirmem ama ortada bi gariplik var

özellikle bu sabahki olay peki bunu da bana izah edin 8 de kasım ayı hesabı açılıyo ben 8.30 da pc yi açıyorum bi bakıyorum 600 mb pc kapalıyken ruhlar cinler mi indirdi bu veriyi ?????

daha önce de birkaç kişinin başına gelmiş buna benzer kota olayı ben downloadın da video izlemenin de msn de yazdığımız şeylerinde kota aştığını çok iyi biliyorum 3 senedir adsl kullanıyorum ben 3 gb limit varken eskiden bu indirdiğimin 5 katını indirirdim youtubeden video da izlerdim 2.5 gb geçmezdi şimdi bunların çeyreğini bile yapmadığım halde bu düzensizlik nereden geliyo böyle ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    o kadar zamandır söylüyorum  geçin sınırsıza rahata kavuşun artık .her zaman burada  da söyledim :| artık cebelleşmeye gerek yok ,yok kotayı aşıcak yok böle olucak.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    birsürü otomatik güncelleştirme vardır
    windows güncelliyordur kendini vs bunlar kotaya yansır tabiki de
    ayrıca msnde 1 ay durmadan yazış kotayı dolduramazsın :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    birsürü otomatik güncelleştirme vardır
    windows güncelliyordur kendini vs bunlar kotaya yansır tabiki de
    ayrıca msnde 1 ay durmadan yazış kotayı dolduramazsın :|

evet msn kotayı çok az götürüyor..Benim her ay 5 gb ı geçio fazlada bişi indirmiorum :P 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    telekom kadar kaşar bi kurum yok a.q! bi haftadır kotama bakamıom sürekli hata verio,şimdi girdim bi baktım 3,3 gb olmuş,700 mb boşa gitti :@ aqdumun evlatları kota sıfırlanmadan göstertmio :@:@
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Kota sayfasına baktınmı hiç kaç saatte kota güncellemeleri oluyo hea okumadan yazıyon buraya git oku bakalım :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hocalar nasıl oluyo bilmiyom ama harbiden su kota işi biraz sakat geliyo bana mesela bakın

http://img465.imageshack.us/img465/7514/wertertss6.jpg

bugun saat 1.30 da geldim eve dun gecede 10 gibi kapattım bilgisayarı hic bi bokta indirmemiştim..Saat 2.30 da

itibariyle gelen kayıt 900 mb kullandıgımı soyluyo..Sizce 1 saat icinde 1 mb netle bu kadar veri indirmem mantıklımı???

Hani oradaki rakam beni pek ilgilendirmiyo ama kotalı arkadaslarda boyle sorunlar oluyosa kesinlikle ttneti arasınlar

ve bu durumu bildirsinler....

Not:İzledigim videoların/tıkladıgm her sayfanın/msn de yazdıgım her masajın kotadan yedigini biliyorum..Ama dun gece dahil olmak uzere video dahi izlemedim..

Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 22