Bu Kadar Da Olmaz ! Tam Manasıyla Türk Telekom Rezilliği
-
her seferinde kota kota diye yırtınıcağınıza 5-10 ytl fazla verip kurtulun bizde kurtulalım :|
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------hocalar nasıl oluyo bilmiyom ama harbiden su kota işi biraz sakat geliyo bana mesela bakın
http://img465.imageshack.us/img465/7514/wertertss6.jpg
bugun saat 1.30 da geldim eve dun gecede 10 gibi kapattım bilgisayarı hic bi bokta indirmemiştim..Saat 2.30 da
itibariyle gelen kayıt 900 mb kullandıgımı soyluyo..Sizce 1 saat icinde 1 mb netle bu kadar veri indirmem mantıklımı???
Hani oradaki rakam beni pek ilgilendirmiyo ama kotalı arkadaslarda boyle sorunlar oluyosa kesinlikle ttneti arasınlar
ve bu durumu bildirsinler....
Not:İzledigim videoların/tıkladıgm her sayfanın/msn de yazdıgım her masajın kotadan yedigini biliyorum..Ama dun gece dahil olmak uzere video dahi izlemedim..
-----------------------------Kota sayfası her12 saatte bir güncellenir bu nedenle 1 kasıma geçince 31 ekimden kalan kotan 1 kasıma geçer.Önceki sayfada yazdım ama hiç altta yazanı okumamışın ne yazıyo iyice oku bakalım =)
Burayı yani :D
- 12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
- 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır. -
her 12 saatte bir degil(tam emin degilim)!!Ama onceki ayın son gununde harcanan kotanın bir kısmının yeni aya devredildigini biliyorum :D
ama dun bişey indirmedigimide biliyorum dun butun gun boyunca download yapıpta sonradan vay sunlara bak
daha 1 gun oldu kotama bak dicek adam degilim ttneti kotulemek icin yazmadım yani dedimya umrumdada degil sadece kotalı arkadasları uyarmak
icin yazdım mesajı eger bi sıkıntı yasıyolarsa bunu ttnet e bildirsinler.. :D
edit: tamam her 12 saatte bir yapılıyomus bunuda ogrenmiş oldum :D
-
TTnet bildirselerde hiç bişi olmaz verirler eline dökümanı şu saatlerde bukadar download var die yollarlar :D
-
Arkadaşlar şimdi ne alaka diyeceksiğiniz ama kullandığın çoğu program (antivirüs gibi) sürekli kendini tazeliyor anlamıyorsunuz bile ve en ufak bir program en az 50 mb yüklüyor. birde geçin abi sınırsıza artık çok pahalı da değil hızı da güzel. ben 1 mbit olun duğundan beri 30 35 36 50 gb indirdim sonuçta hepmiz birşeyler ile ilgileniyor. bir gecen aylardan kalma sarkan kota oluyor onlar desinler işte 7 de sıfırladık sayaçları yalan hepsi ek yapıyorlar.
-
Antivirüs vs. dışında bilgisayarda trojan bile varsa bu etkiliyor dk başı upload download yapıyo hem bağlantı hızını düşürüyor hem kotayı zorluyor =)
-
Az kaldı zaten hızı çok yüksek seviyelere çekecekler, kota ile ilgili de sanırım istekde bulunan kalmaz, çünkü bilgisayarınızın içinde gezer gibi net bağlantısı dönemine girmek üzereyiz. haaa bu arada Hackerler artık sanırım kolay kolay korsanlık yapamayacaksınız, bu hızda adamın nokta olarak yerini gerçek zamanlı buluyolar. konudan sapmayak neyse. bence Kotalıya hayır Özgür İnternete Evet. :)
-
hojam sınırsıza gec en iyisi veya 9 gb yaptır oda sınırsızla aynı fıyat:D
-
lanet gelsin kotaya gözünükapat 20 ytl fazla ode:D sınırsızc ındır sıl ındır sil:d
keyfi indir :D analarını satasın:D
yok Bugun cok video ızledım :D
yok 4 musıc ındırdım 1saat erken cıkam wayanaınızı :D
alın sıze sınırsız cıkmayın kapatma :D
gunde suanda walla 20mp3 :D ındırıyorum beles a.q dursun arsivde en guzelı S I N I R SI Z
-
Sınırı böyle takıyorsan müritlerin dediği gibi sınırsıza geç ben sırf babama puştluğuna sınırlıda her ay min 6 gb indiriyordum :d