folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bu Kararsızlık Beni Öldürüyor (Projelerimle İlgili Fikir Alışverişi)

Bu Kararsızlık Beni Öldürüyor (Projelerimle İlgili Fikir Alışverişi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

rehber sitesi olayı biraz yanlış anlaşılmış. sadece firmalar yer almayacak; haber, şehirle ilgili bilgiler vs de olacak.

@Ekerci; hocam fikir fena değil ama sonuca bakınca ne yaptığın değil nasıl yaptığın önemli oluyor. yanlış yönlendirmemek için açık konuşmak lazım. fikrin çok uçuk kaçık değil ama grafikleri ve kurgusunu güzel ayarlarsan oynanıyor. biraz da reklam yaparsan istediğin seviyeye gelir. tabi all in one yapacaksan pek randumanlı olmayabilir.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ekerci bunu yazdı
    lepusmorris bunu yazdı

@samato; valla biraz da domaine güveniyorum o alanda. şuan en baskın rehber sitesi geliyor ama bakalım. biraz daha araştırma yapmakta fayda var.

@Ekerci; anlatmadan öğrenemezsin hocam :D

kısaca anlatim bakalım ne olcak :D

bi örümcek oyunu.telfon için.bi harita birde ev olacak.harita ilerlere gittikçe level 1-2-3 die seviyelere ayrılacak.1. seviyede basit böcekler.saldırısı olmayan böcekler olacak.bunları yakalayıp level ex vs kasılacak.örümceğin ağ taşıma kapesitesi fln olacak. ilerki levellerde böceklerin korumaları yada kendileride saldırabilio olacak.bu yüzden ağ bırakıp tuzağa düşmesini bekleyeceksin fln.sonra ağları toplayıp eve getireceksin.örümceğin upgradeleri olacak.mesela ağ taşıma kapesitesi, hız, can fln.onun dışında örümceğin ihtiyaçları olacak.uyku yiyecek gibi.uyumak için evde olması lazım.evde ağ biriktirebilecek.mesela evde 30 ağ var kendi üstüne 15 alacak.tabi upgrade ederse 20 fln olcak.onun dışında evde geliştirilecek.30 kapesitesi olan ağ taşıma yeri atıorum 40 olacak.uyku olunca oyunu oynayamayacak ama ex verip uyku seviyesini azaltabilecek.haritada ilerki leveller fln zorlaşacak..böle bişi

çok tutarsa, server sistemi getirip multi görevler yapma düşünüorum.çeşit çeşit örümcekler olacak.gece gündüz olacak.ilerki levellerde tuzaklar olacak.gece bu tuzaklar görünemeyecek.ama multi olunca güçlü çevik parlak fln die örümcekler olacak.parlak örümcek tuzakları görecek.güçlü olan hp si fazla olcak fln...

tutar mı bu :D

Sen bu oyunu yap fekat tamamen ingiliççe yap 9gag da yürür gidersin ciddiyim o kadar saçma oyunlara projelere 9gag paylaşımlarından indiren oynayan varki :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

2.yi eğer çok sıradışı bişey yapmayacaksan kafadan ele

Toplam Hit: 2164 Toplam Mesaj: 14