folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Karı Nasıl Profesör Olmuş

Bu Karı Nasıl Profesör Olmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Stajdayken hastane döner sermaye müdürü bitlis mi bingöl mü öyle bi' üniversiteye rektör adayı olmuştu ve yerel bir haber sitesindeki ankette kendi isminin yüksek oy almasını istiyordu. Benden sorumlu olan müdüre söylemiş işte herkes oy versin departmandaki oyu artacakmış pezevengin neyse bana söyledi müdür ya ne gerek var durun iki dakikada halledelim dedim. Biraz proxy, biraz vpn ile 30-40 oy artırdım zaten ismi %90'a ulaştı neyse beni çağırdı odasına gittim dedi ki: "Aferin evladım. Nasıl yaptın bunu?" Böyle şöyle anlattım işte.

Asıl komik olan şu ki; çay ocağına gittim diğer staj yapan öğrenclerle muhabbet ediyoruz ve onlardan bizim bu müdürün bilgisayar mühendisliği fakültesinde profesör olduğunu öğrendim. O an bi' şok geçirdim zaten sonra geçti.

Yani demem şu ki bilgisayar bilmem neysinde profesör olan adam daha benim bildiğim şeyi bile bilmiyor ama profesör. Eğer tanıdığın falanın filanın varsa kolayca unvan alabiliyorsun. 35 yaşında Doçentlik unvanı alan bir öğretim görevlisi daha vardı. O yaşta o kafadaki adamın o unvanı alması da şaşırtıcı gelmişti bana ama sonradan insan anlıyor, tanıdığın, kirven/dayın/üçgenin varsa unvan çok kolay şey oluyor.

Ibretlik tespit. Adam işçi mühendis üstündeki adam ilkokul mezunu. Daha neler var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

düşünün işte adam yerine koyduklarınızın seviyesini. sonra da ibret alıp kendiniz öyle olmamaya çalışın. makamlarda oturanları ve sıfatları asla gözünüzde büyütmeyin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

düşünün işte adam yerine koyduklarınızın seviyesini. sonra da ibret alıp kendiniz öyle olmamaya çalışın. makamlarda oturanları ve sıfatları asla gözünüzde büyütmeyin.

+1

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Bu işi yapan ve Sincan cezaevinde ziyaret ettiğim müvekkilimin anlattığı;

adamın karısını arayıp sesini kaydediyorlar, belirli bazı yerleri kesip birleştiriyorlar ve bir kayıt oluşturuyorlar.

Ondan sonra kadının kocasını arayıp "karın elimizde" dedikten sonra parça parça sesi dinletiyorlar hemen şimdi şu hesaba para geçmezse öldürürüz diyorlar, adamı telefonda tutuyorlar, başka biryeri aramasına izin vermiyorlar, karısının telefonunu da sürekli arayarak meşgul çaldırıyorlar.

Adam yerse parayı yatırıyor, yemezse sıradaki kurbana geçiyorlar. 

Sevdiklerinize biraz olsun ulaşamadığınızı düşünün ve alakasız bir anınızda gelen bir telefon ve eşinizin sesi. Siz ne yaparsınız?

Bu yöntemin değişik türleri de var. Bana denk gelmedi ama insanları ikna kabiliyetleri yüksek olduğu kesin. Bunu yiyen "savcı" varken insanları hakir görmek hoş bir davranış değil.

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ulan beni anca kontör isteyen adamlar arıyor hiç arayıpda 20 bin 30 bin gönder diyen denk gelmedi amk :) 

birde bu numarayı yiyen bir sürü ünlü var ama utandıklarından dava bile açamıyorlarmış 

oliWeR tarafından 02/Kas/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bize denk gelmiyor böyleleri sağlam tokatlardık amkodumun krolarını :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

dave güldürdün beni ya bu saatte yüklenek şu krolara sövelim çok pis peşeleyelim hocu :D:D:D

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu ibneler kurbanlari nereden bulup seciyor? herkesi arayacaklarini sanmam.. artik bu isi yapa yapa isin profosyoneli olmuslar. Bi ara benide birisi aramisti tamda cuma Namazina giderken baktim birsuru bisi anlatti sonra mahkemede gorusuruz felan dedi enson darlanip ana baci kaymistim sonra birdaha sesi solugu cikmadi, genelde bi tip olayinlar dogu tarafindan cikiyor hic aksani duzgun bir adamin bu islerle ugrastigina denk gelmedim. Ayrica dolandirilan insan prof veya dunyanin en zeki insani olabilir o anki ruh haline bagli tamamen bunun Prof veya yar doc la alakasi yok.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

nap-bısın kadıncağın hayatında itlik görmemiş ki kadının kafa oralara çalışmıyor ver ingilizce makaleyi sana çeviri yapsın vucudunda ne kadar yağ oranı var söylesin... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hepimiz üniversite hazırlıkta ''Türkiye'de hırsızlık ve dolandırıcılık'' dersi aldığımız için kadınla daşak geçelim evet.Her gün kaç tane mürid dolandırıldım başlığı açıyor hepsiyle daşak mı geçelim ? Elma ile armutu karıştırıyorsunuz.

Okulda ki prof a hocaya kızan burda almış soluğu yapmayın hocalar.

طדṮ
Toplam Hit: 4473 Toplam Mesaj: 38