folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Kedileri Nereye Verebilirim

Bu Kedileri Nereye Verebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

video geç açıldı , abi verme bunları. bak kedi evi sahiplenmiş çocuklarını emziriyor zerre gerilme çekinme yok 

şuan siz o evde misafirsiniz. vermeyin yazık günah. annede alışır zamanla inşallahj

+1111

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

hey maşallah yaa. nasıda güzeller 

hocam anneyi bi şekilde yenebilirsen verme kimseye biyere filan 

yaş kaç bilmiyorum ama kendi evine filan çıkma ihtimalin varsa bak bir süre.

bende 6 tane var. kafamda gözümde uyuyorlar alarmı durdurup kendileri uyandırıyorlar

tek yaşıyorum ben. inan insan aramaz oldum o sıpalardan sonra :D verme

Hocam kendi evimdeyim daha önce yalnız yaşıyordum yine öyle olsaydı sıkıntı yok bekar evinde 7 kedi olmasının ama işte tüyüydü pisliğiydi evi dağıtmalarıydı annem çok rahatsız en fazla bir tane kalacak diyor bu postu dahi yazarken biri klavyede ikisi yatağımda yatıyor birde pencereden düşerler diye pencereyi kapatıyoruz ev hamam oluyor anneleri daha önce 5. kattan 2 defa atladı veya düştü görmedik sabah bina önünde buluyorduk allahtan birşey olmuyordu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

istanbuldaysan götür fatih camiine bırak kedi evleri, sosisler kavurmalar peynirler vs. de var payitahtın kedileri senden benden kral yaşıyorlar :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Annene ben bunların vebalini alamam atmıyorum, atacaksan sen at de. Büyük ihtimal kıyamayacak  :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Evde hayvan beslenmez .

Yap bahceye kapı önüne ne bilim duvar dibine bir tane kulübe orda yaşasınlsar.

Yemleri sularını yine ver . Ama ev içinde kedi köpek ne işi var . (Hayvan severler taşlayabşlit . Ama bence böyle) not. Her zaman Evimin etrafında 1 2 tane su kabı olur ve suyunu tazalerim . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Kapiya mama koyup oradan beslemek iyi fikir ama hemen yapman lazim ev ortamina alisirlarsa kopekler fln parcalar anlamazlar tehlikeli seyleri.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kedi Threesome yapmış; biz de gençken böyleydik, one night stand takılır threesome foursome sabahlardık, şimdi bir 25 liği anca idare edebiliyoruz. Yaşlanıyoruz heyhat, ne varsa gençlikte var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Anne ayrı yavrular ayrı güzel kedi sevmeyen biri olarak ben bile çok sevdim birden kerataları.

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

siyaha alayım 

nerdesin hocam

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

siyaha alayım 

nerdesin hocam

İstanbul/Bahçelievler deyim hocam.

Toplam Hit: 4897 Toplam Mesaj: 30
kedi sahip kediler yavru kedi