Bu Kedileri Nereye Verebilirim
-
baristbt bunu yazdı
video geç açıldı , abi verme bunları. bak kedi evi sahiplenmiş çocuklarını emziriyor zerre gerilme çekinme yok
şuan siz o evde misafirsiniz. vermeyin yazık günah. annede alışır zamanla inşallahj
+1111
-
baristbt bunu yazdı
hey maşallah yaa. nasıda güzeller
hocam anneyi bi şekilde yenebilirsen verme kimseye biyere filan
yaş kaç bilmiyorum ama kendi evine filan çıkma ihtimalin varsa bak bir süre.
bende 6 tane var. kafamda gözümde uyuyorlar alarmı durdurup kendileri uyandırıyorlar
tek yaşıyorum ben. inan insan aramaz oldum o sıpalardan sonra :D verme
Hocam kendi evimdeyim daha önce yalnız yaşıyordum yine öyle olsaydı sıkıntı yok bekar evinde 7 kedi olmasının ama işte tüyüydü pisliğiydi evi dağıtmalarıydı annem çok rahatsız en fazla bir tane kalacak diyor bu postu dahi yazarken biri klavyede ikisi yatağımda yatıyor birde pencereden düşerler diye pencereyi kapatıyoruz ev hamam oluyor anneleri daha önce 5. kattan 2 defa atladı veya düştü görmedik sabah bina önünde buluyorduk allahtan birşey olmuyordu.
-
istanbuldaysan götür fatih camiine bırak kedi evleri, sosisler kavurmalar peynirler vs. de var payitahtın kedileri senden benden kral yaşıyorlar :))
-
Annene ben bunların vebalini alamam atmıyorum, atacaksan sen at de. Büyük ihtimal kıyamayacak :)
-
Evde hayvan beslenmez .
Yap bahceye kapı önüne ne bilim duvar dibine bir tane kulübe orda yaşasınlsar.
Yemleri sularını yine ver . Ama ev içinde kedi köpek ne işi var . (Hayvan severler taşlayabşlit . Ama bence böyle) not. Her zaman Evimin etrafında 1 2 tane su kabı olur ve suyunu tazalerim .
-
Kapiya mama koyup oradan beslemek iyi fikir ama hemen yapman lazim ev ortamina alisirlarsa kopekler fln parcalar anlamazlar tehlikeli seyleri.
-
Kedi Threesome yapmış; biz de gençken böyleydik, one night stand takılır threesome foursome sabahlardık, şimdi bir 25 liği anca idare edebiliyoruz. Yaşlanıyoruz heyhat, ne varsa gençlikte var.
-
Anne ayrı yavrular ayrı güzel kedi sevmeyen biri olarak ben bile çok sevdim birden kerataları.
-
siyaha alayım
nerdesin hocam
-
DaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
İstanbul/Bahçelievler deyim hocam.