Bu Kedileri Nereye Verebilirim
-
http://www.tahribat.com/Members/Jubei mürit jubie haberi olursa belki yardımcı olabilir bir kere evine gittim evinde bir sürü kedisi vardı ve çocuğu gibib bakıyordu
-
Eleştiri babında değil merakdan soruyorum.Bunları sokağa bıraksan diğer 206791 tane kedi gibi sokakda yaşayamazlar mı ?
-
masteryoda bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
İstanbul/Bahçelievler deyim hocam.
Aa nerede tam olarak hocam bende bahçelievlerdeyim :)
-
Speedyy bunu yazdımasteryoda bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
Yenibosnada hocam
@u235 hocam bir arkadaşım sokağa bırakılan evde yaşamaya alışmış kedilere ne olduğuna dair bir video paylaşmıştı köpek mi parçalamamış arabamı çarpmamış v.s v.s içler acısı durumdaydılar yarın siyah beyazlının birini bir arkadaşıma veriyorum.
-
u235 bunu yazdı
Eleştiri babında değil merakdan soruyorum.Bunları sokağa bıraksan diğer 206791 tane kedi gibi sokakda yaşayamazlar mı ?
sokaktan aldığın bir yetişkin kediyi tekrar sokağa bırakırsan mırın kırın etse de yaşamaya devam etme olasılığı yüksek
evde büyümüş ve ev ekosistemine alışmış bir yavruyu sokağa salarsan çoğu telef olur
-
masteryoda bunu yazdıSpeedyy bunu yazdımasteryoda bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
Yenibosnada hocam
@u235 hocam bir arkadaşım sokağa bırakılan evde yaşamaya alışmış kedilere ne olduğuna dair bir video paylaşmıştı köpek mi parçalamamış arabamı çarpmamış v.s v.s içler acısı durumdaydılar yarın siyah beyazlının birini bir arkadaşıma veriyorum.
hocam iletişim bilgilerini atabilir msiin cep no bıraksan yeter mesaj attım sanıyordum göndermemişim post attıktan sonra buraya.
çarşamba alırım yüksek ihtimal
-
DaSpOnGe bunu yazdımasteryoda bunu yazdıSpeedyy bunu yazdımasteryoda bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
Yenibosnada hocam
hocam iletişim bilgilerini atabilir msiin cep no bıraksan yeter mesaj attım sanıyordum göndermemişim post attıktan sonra buraya.
Sünger adamsinnnnn !
-
Evet yokmu başka alan halis muhlis baldan tatlı bunlar :) bir yavru alana yanında data falan hediye kampanyası mı başlatsak napsak :)
-
baristbt bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdımasteryoda bunu yazdıSpeedyy bunu yazdımasteryoda bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
siyaha alayım
nerdesin hocam
Yenibosnada hocam
Sünger adamsinnnnn !
Adamsınız hepiniz lan. Kendi evimde olsam alırdım birinide ben gelip.