Bu Kişisel Gelişim Kitaplarını Kaçırmayın !! 300‘E Yakın Kitap, 13 Mb
-
http://rapidshare.com/files/385292941/gelisim_zumsuk.tar.gz.html
alternatif: http://www.dosyaupload.net/202Kisisel_gelisim_upload_by_arap2000.rar
Bu arşivi kaçırmayın.Sabahtan beri inceliyorum, her alanda işinize yarayacak mükemmel kitaplar var.İşte bazıları ;)
--
% 100 dusunce gucu
33_ADIMDA_HAYATINIZI_RENKLENDİRN
Aile içi iletişimi daha da güzelleştirmek için
AVRUPA'DA E-TİCARET
BAŞARILI İLETİŞİM
Başarılı Olmak İçin
BAŞARININ SIRRI NEDİR
BECERİ SAPTAMA FORMU PUANLAMA
beden dili
belleği geliştirmek
BEN MESAJLAR1
Birebir Pazarlamaya da CRM
borsaya başlayanlar için altın kurallar
BUNLARI YAPMAK KOLAY MI ZOR MU (yemek ve sindirmek)
BÜYÜK DÜŞÜNMENİN BÜYÜSÜ
Çalışanlarınızı CANLANDIRIN
ÇOCUK GELİŞİMİ
ÇOCUK YETİŞTİRME
ÇOK ERKEN YAŞLARDA DİL EĞİTİMİ
Daha iyi bir iletişim için-Beş varoluş boyutu
DİL YETENEĞİ
DOST KAZANMA VE İNSANLARI ETKİLEME SANATI
EĞİTİMDE MOTİVASYON
Esnek Düşünebilmek
Etkili Dinleme ve Not Tutma
Etkili iletişim ve yönetim notları
Etkili İnsanların Yedi Prensibi
Etkili yazışma
gerilim altındaki yonetıcı
GÜVEN DUYGUSUNUN KAZANDIRILMASINDA
Guzel Konusma
hayatinizi_degistirebilecek_kelimeler
HEDEF BELİRLEME
Hiçbir işini 24 saate sığdıramayanlar için
HİPNOZ
hipnoz nedir
hızlı okuma_teknikleri
İnsanları İdare Etmenin Teknik Esasları
Kişisel gelişim
KÜRESEL PSİKOLOJİ
LİDERLİĞİN ANAHTARLARI
MÜLAKATA GİDERKEN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR
NE_DUSUNURSEK_OYUZ
ogrenmeyiogrenmek
Patronunuza kendinizi sevdirmek için 9 yol
POLİS GÖZÜYLE YAYALAR VE SÜRÜCÜLER
Popüler olmak itibar getiriyor
Protokol Kuralları
PSİKOLOJİ
SEVGİ DİLİNİZİ KEŞFEDİN
SINAVDAN KORKUYORUM
SINIFTA İLETİŞİM BECERİLERİ
SORUN ÇÖZME TEKNİĞİ
Soru Sormak
Stresle Başa Çıkmanın Yolları
Tanışma ve Tanıştırılmanın İncelikleri
TARTIŞMA (tbt'ye şart !!)
Toplantı Sanatı
TÜRK PSİKOLOJİSİ
Üniversitede bir eleştirel düşünme yöntemi
VERİMLİ ÇALIŞMANIN İLKELERİ
YAPAY ZEKA
Yenilikçilik ve Değişim
yıkmadan yapma
Yöneticilere AltIN KURALLAR
Yüz Okuma Sanatı
Zor Insanla Iletişim
Zor yönetici---
Bazıları ikilenmiş olabilir fakat genel olarak göz gezdirdim, oldukça güzel kaynak.Bence herkesin elinin altında bulunmalı !!
-
Bunu arıyom. Bu kitabı okuyan köşeyi dönüyo.
Elinizdeki kitap, ülkemizde konuşma sanatı üzerine yazılmış ilk ve tek eserdir. Müthiş bir çalışmanın ürünü olup, içeriğinde bulunan görülmemiş, duyulmamış örnekleriyle bir başyapıt, bir şaheserdir. Bir benzerinin asla yazılamayacak olması, bu kitabı kaynak kitap özelliğinin çok üstünde, adeta akademik çalışma ürünü haline getirmiştir. Konuşma sanatına önem veren aydın ve çağdaş her insanın kütüphanesinde bulunması gereken eşsiz eserlerden biridir.
Konuşma sanatı konusunda, Nejat Muallimoğlu'nun yazdığı bu tek ve benzersiz ese rbugüne kadar onüç bin okura ulaşmıştır. Otuz yılı aşkın araştırma ve fiili tecrübeler neticesinde hazırlanan ve nihai şeklini bulan bu kitap, gösterilen pratikleri azimle uyguladığı takdirde, bir grup önünde hiç konuşmamış herhangi bir kimsenin dahi dinlenir bir hatip olacağını gösteriyor.
-
indiriyorum teşekkürler :)
Okurmuyum bilmem ama ilgimi çeken bi kaçtane var belki diye indiriyorum
çok sağol.
-
tşkkrlr kardeşim içinde aradığım kitaplarda var
-
Cok kral bunları hep okuyasım geliyoda birinin yarısına geldimi baska bırakıyom
-
pff lanet olsn ya yurtta hotfile banli indiremiom:d simdik bi bakindim da www.dosyaupload.net e girio zahmet olmazsa indirenlerden birisi buraya uploadlasada bnde ceksem sunlari(=
-
indirdim hocam sağolasın inşallah yararı olur..
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
-----------------------------
Elinizdeki kitap, ülkemizde konuşma sanatı üzerine yazılmış ilk ve tek eserdir. Müthiş bir çalışmanın ürünü olup, içeriğinde bulunan görülmemiş, duyulmamış örnekleriyle bir başyapıt, bir şaheserdir. Bir benzerinin asla yazılamayacak olması, bu kitabı kaynak kitap özelliğinin çok üstünde, adeta akademik çalışma ürünü haline getirmiştir. Konuşma sanatına önem veren aydın ve çağdaş her insanın kütüphanesinde bulunması gereken eşsiz eserlerden biridir. Konuşma sanatı konusunda, Nejat Muallimoğlu'nun yazdığı bu tek ve benzersiz ese rbugüne kadar onüç bin okura ulaşmıştır. Otuz yılı aşkın araştırma ve fiili tecrübeler neticesinde hazırlanan ve nihai şeklini bulan bu kitap, gösterilen pratikleri azimle uyguladığı takdirde, bir grup önünde hiç konuşmamış herhangi bir kimsenin dahi dinlenir bir hatip olacağını gösteriyor.
Halk kütüphanesinde dağılıp da sonradan düzenlenmiş bir baskısına denk geldim ancak vaktim olmadığı için inceleme fırsatı bulamamıştım.Yazarı aklımda değildi,o günden bu yana da siyasal bilimler rafı haricinde kütüphaneyi inceleme fırsatım olmadı pek.İsmini öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
Elinizdeki kitap, ülkemizde konuşma sanatı üzerine yazılmış ilk ve tek eserdir. Müthiş bir çalışmanın ürünü olup, içeriğinde bulunan görülmemiş, duyulmamış örnekleriyle bir başyapıt, bir şaheserdir. Bir benzerinin asla yazılamayacak olması, bu kitabı kaynak kitap özelliğinin çok üstünde, adeta akademik çalışma ürünü haline getirmiştir. Konuşma sanatına önem veren aydın ve çağdaş her insanın kütüphanesinde bulunması gereken eşsiz eserlerden biridir. Konuşma sanatı konusunda, Nejat Muallimoğlu'nun yazdığı bu tek ve benzersiz ese rbugüne kadar onüç bin okura ulaşmıştır. Otuz yılı aşkın araştırma ve fiili tecrübeler neticesinde hazırlanan ve nihai şeklini bulan bu kitap, gösterilen pratikleri azimle uyguladığı takdirde, bir grup önünde hiç konuşmamış herhangi bir kimsenin dahi dinlenir bir hatip olacağını gösteriyor.
Halk kütüphanesinde dağılıp da sonradan düzenlenmiş bir baskısına denk geldim ancak vaktim olmadığı için inceleme fırsatı bulamamıştım.Yazarı aklımda değildi,o günden bu yana da siyasal bilimler rafı haricinde kütüphaneyi inceleme fırsatım olmadı pek.İsmini öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler
-----------------------------benimde e-booklardan ziyade bu kitap dikkatimi çekti.
e-booklarıda indirdim biraz göz gezdiririm eyw. hocam
-
ugur0 bunu yazdı:
pff lanet olsn ya yurtta hotfile banli indiremiom:d simdik bi bakindim da www.dosyaupload.net e girio zahmet olmazsa indirenlerden birisi buraya uploadlasada bnde ceksem sunlari(=
-----------------------------ayıp ettin hoca buyur ;
http://www.dosyaupload.net/202Kisisel_gelisim_upload_by_arap2000.rar
ARkadaşlar siz sağolun.İşinize yarayacak kitaplar mutlaka vardır.Güzel arşiv.
-
zumsuk bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------ayıp ettin hoca buyur ;
http://www.dosyaupload.net/202Kisisel_gelisim_upload_by_arap2000.rar
----
ARkadaşlar siz sağolun.İşinize yarayacak kitaplar mutlaka vardır.Güzel arşiv.
-----------------------------saolasn zumsuk cekiyorum simdik. finallerde geldi gerci de ztn calismicam derslere bos bos oturmaktansa bunlari okurum(=