Bu Kişisel Gelişim Kitaplarını Kaçırmayın !! 300‘E Yakın Kitap, 13 Mb
-
eywallah bende boyle bi konu acip istekte bulunacaktim. sagol.
-
elinize emeğinize sağlık aradıgım bir kaç kitap vardı içlerinde iyi oldu. Ayrıca arkadaslar herkezin önünde konuşmak iyidir ama diksyon ve fonetik de sağlam olursa daha iyi olur. o hitabet kitabının yanında diksyon ve fonetik kitaplarında bakın. Ama yok ben bakmam sen kitabın adını söyle ona bakayım dersenin işte kitabın adı NÜZHET ŞENBAY SÖZ VE DİKSYON SANATI. BİLGİNİZE...
-
diksiyon konusunda da kitap var.Etkin konuşmaydı sanırım.Orada dil, dudak, çene egzersizleri falan var.Her gün yapıcam.Belli bir yerden sonra konuşmazsanız dudak tembelliği oluyor.
Eh günümüzde en az 6-7 saat pc başında geçerken konuşamıyoruz :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------diksiyon konusunda da kitap var.Etkin konuşmaydı sanırım.Orada dil, dudak, çene egzersizleri falan var.Her gün yapıcam.Belli bir yerden sonra konuşmazsanız dudak tembelliği oluyor.
Eh günümüzde en az 6-7 saat pc başında geçerken konuşamıyoruz :)
-----------------------------evet haklısın:D dil tambelliği oluyor. Konservatuvar a gidiyorum tiyatro bölümüne istiyen arkadaşlara temrinler ve bazı çalışma kuralları verebilrim.
-
virus war dikkat edin
dusunmeningucu.exe :S
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
virus war dikkat edin
dusunmeningucu.exe :S
-----------------------------emin misin hoca ?
-
Kis ile Avira tarattım uyarı vermedı...senın anti nedir.
-
virüs varsa kusura bakmayın, linux kullanıyorum anti virüs falan yok.Yeni dosyada exesizini ekledim.İndirebilirsiniz.Kendi uploadım.
-
teşekkürler.
-
vardi arsivden bisi cikartamadim. "virus.pdf" ve "dusunmeningucu.exe " avira kullaniyorum ama baska bi dosya icin uyari verdi.