Bu Kızın Amacı Ne???
-
hakkını ver corcii :) bas geç derdine ne siktir cekiyon malmısın :D biz töbe ettik diye yanaşamıyoruz adamın yaptığına bak ya
-
e abicim o zaman ver coşkuyu.
-
Anladım hoca kaşar olması tehlikeli.Dikkat et kıza falan ilgi duyar içten içe bağlanırsın falan.Acı çekersin sonra
-
lan dikkat et yinede bu kız milletine güven olmaz
ciddiyim bak tufaya gelme çok temkinli davran -
bi iddaaya feln kurban gitme
seni sümüklü mendül gibin bırakmasın ben sana güveniyom kızı süründür mahvet anım anım anırt :P -
'' VUR MALA SES GELSİN '' : )
-
en iyi taktik vur kaçtır.Kızı kendi mesafende tutacaksın o zaman ne bok olduğu meydana çıkar.Yani ne dibine sokacaksın ne kızdan uzaklaşacaksın uzaklaşmaya başladımı yawşa yakınına glemeye başladığımı soğuk dur hep aynı mesafede bırak bak o zaman ne olduğunu gör :D
bu sayede 8-10 kızdan çıkma teklifi aldım geçende aq acayip bişey oldu 5 gün bi kızdan uzak kaldım.Sonra yanına gidince dedi seni rüyamda gördüm iyi dedim nasıldı iyi dedi tamam dedim hayır olsun.Sonra dedi bir gün farklı gördüm.
Farklı deyince dedim nasıl farklı yumuşamış mı yok öyle değil dedi 4 kez sordum cvp vermedi.Her soruşumda gülmeye başladı.Sonra dedim bi köşede madem söylemiyicen o zaman hiç boşuna rüyamda farklı gördüm demeseydin dedim.Ayıp mı diye sorudm yok değil dedi gülmeye başladı birazcık daha sıkıştırdım sonra baklayı çıkarddı dediği laf şu;
İkimizi gördüm ayıp bir şekilde gerçi olmaz öyle bişey ama ...
İşte genelde kızlarda bu yontemi kullanırım ama sonucu buraya kadar geliyor amk.Bu bana göre davetti :) kısacası belirli mesafede tutarsan kız niyetini belli ediyor. -
sen bu gazla kız falan ortada koymazsın bence pazartesi günü yandı o kız llaaa :DDD
-
video bekliyoruz video :D
-
koko harklı video lazım :D kaşarımsı bi tavrı varmış uyandır yunusu daldır denizlere olm ne beklion :)
Toplam Hit: 9482 Toplam Mesaj: 61