Bu Kızlara Yaranılmaz
-
hocalar berbat durumdayım resmen kafayı yiyeceğim. Aşık olduğum kız için yapmadığım şey kalmadı. Sinema salonları kapattım, yemek yediğimiz mekan ile anlaşıp önceden masayı hazırlatıp mekan girişinden masaya kadar yolları gül yapraklarıyla kaplattım vs vs. Kız ona aşık olduğumu bildiği halde gitti bir başkasıyla çıkmaya başladı. Ulan tip desen var para desen var ağzım iyi laf yapar be kızım derdin ne senin ya :S
-
o başkasında olan şey sende yok demekki dostum
bu kadar tantana hiçbir kız için yapılmaz evlenmeden gereksiz al boşa gitti hepsi :D:D -
hoca evlenmeyi istediğim ilk kızdı ki olsaydı evlenecektim de hangi gündelik ilişkilerden sıkıldım artık tat vermiyor mk böyle işin
-
Bu son olmasını diliyorum..hiç bir kız için dediklerini tekrarlama evlendiğin eşine yapmalıydın..seni anlıyorum onu üzmek suratına tokat gibi vurmak istersen sedece sus ve bekle hiç bir şey yapma
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Bu son olmasını diliyorum..hiç bir kız için dediklerini tekrarlama evlendiğin eşine yapmalıydın..seni anlıyorum onu üzmek suratına tokat gibi vurmak istersen sedece sus ve bekle hiç bir şey yapma
-----------------------------hatta daha fazlasını da yapmayı arzu ediyordum ama susmaktan başka çarem yok dediğin gibi beklemenin de bir getirisinin olacağını düşünmüyorum ne yazık ki başkalarına yöneleceğiz artık.
-
gene geldim konuya kadın bakış açısı getirmeye ,))
hocam örneklerine bakılırsa 1 kere buluşulmuş değil brkaç kez boyunca sana fırsat wermiş we o anları yaşamak istemiş..egoist bir kadını sewmişsin diyebilirim sana fırsat werirken başkasıyla çıkmaya başladıysa zaten benden tawsiye sana uzak dur çünkü kafasında tek bir kişiyi bugün oturtamıyosa yarında oturtamıcak we büyük ihtimalle aldatma durumları olacaktır.
-
irwa yorumun için çok teşekkür ederim lakin benim bu kızla 1 senelik tanışıklığım var ve bu süreç içerisinde tanıdığım kadarıyla aldatabilecek bir kız değil. Bundan dolayı bu kadar iddaalı bir kelime kullanmıştım (evlilik) Fakat bir başkasıyla beraber olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor ve bu hafta içerisinde yanıma gelmek istiyor.
Öncelikle benim tespitlerim şu şekilde. Beni cepte görüyor ve cepteysen en kolay vazgeçilecek olan insansındır derim ben. Aynı zamanda özür dileyerek söylemeliyim ki kızlar odunlar ile birlikte olmaktan gerçekten çok zevk alıyor. Öte yandan şu ana kadar ne dediysem ona, hangi konularda uyardıysam, başına gelebilecek olan tüm şeyleri o henüz yaşamadan ona söylemiş olmam onu etki altına almış olacak ki benden değil bunlardan vazgeçmek istemiyor.
-
valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga
-
devil_bugatti bunu yazdı:
-----------------------------irwa yorumun için çok teşekkür ederim lakin benim bu kızla 1 senelik tanışıklığım var ve bu süreç içerisinde tanıdığım kadarıyla aldatabilecek bir kız değil. Bundan dolayı bu kadar iddaalı bir kelime kullanmıştım (evlilik) Fakat bir başkasıyla beraber olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor ve bu hafta içerisinde yanıma gelmek istiyor.
Öncelikle benim tespitlerim şu şekilde. Beni cepte görüyor ve cepteysen en kolay vazgeçilecek olan insansındır derim ben. Aynı zamanda özür dileyerek söylemeliyim ki kızlar odunlar ile birlikte olmaktan gerçekten çok zevk alıyor. Öte yandan şu ana kadar ne dediysem ona, hangi konularda uyardıysam, başına gelebilecek olan tüm şeyleri o henüz yaşamadan ona söylemiş olmam onu etki altına almış olacak ki benden değil bunlardan vazgeçmek istemiyor.
-----------------------------hocam ne senin ne de kızın yaşını bilmiyorum lakin bu odunla olmaktan zewk alma yaşı 16-21 yaşlarındaki kızlarda wardır genelde sonra erkeklere olan güwen we inançlarını kaybederler we sonrasında gelen iyi adamları da harcarlar
yapılarımızın garip olduğu doğru lakin her erkek gibi her kadın da bir değildir.Senin kız için konuşursam hala dediklerimin arkasındayım şuan senle sewgili olsaydı we X şahsıyla görüşmek isteseydi bu da bir aldatma eğilimi olmaz mıydı? çünkü o X şahsı da senin sewgilim dediğini sewiyor ,) şimdi daha iyi oturmuştur sanırım ,)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------devil_bugatti bunu yazdı:
-----------------------------irwa yorumun için çok teşekkür ederim lakin benim bu kızla 1 senelik tanışıklığım var ve bu süreç içerisinde tanıdığım kadarıyla aldatabilecek bir kız değil. Bundan dolayı bu kadar iddaalı bir kelime kullanmıştım (evlilik) Fakat bir başkasıyla beraber olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor ve bu hafta içerisinde yanıma gelmek istiyor.
-----------------------------hocam ne senin ne de kızın yaşını bilmiyorum lakin bu odunla olmaktan zewk alma yaşı 16-21 yaşlarındaki kızlarda wardır genelde sonra erkeklere olan güwen we inançlarını kaybederler we sonrasında gelen iyi adamları da harcarlar
yapılarımızın garip olduğu doğru lakin her erkek gibi her kadın da bir değildir.Senin kız için konuşursam hala dediklerimin arkasındayım şuan senle sewgili olsaydı we X şahsıyla görüşmek isteseydi bu da bir aldatma eğilimi olmaz mıydı? çünkü o X şahsı da senin sewgilim dediğini sewiyor ,) şimdi daha iyi oturmuştur sanırım ,)
-----------------------------yaş 22 kız 19 hoca aslına bakarsan bu aldatma eğilimi ile ilgili dediklerin tbt'ye yazmadan önce benim de aklımdan geçmedi değil. Buna da paradoks deyip geçtim kıza yakıştıramadığım için.
Valla ne yapacağım bilmiyorum bir yanım bekle diyor hatasını elbet anlayacak boynu bükük gelecek, sevgi emek ister ve karşımdaki insanın sevgisine ihtiyacı yoktur diyorum. Zaten hayatıma başka birini sokmak gibi bir planım da yok. Vizeler finaller derken üniversite ortamı malum çoğunluk sevgili bulmaya geliyor artık. Hiç bulaşamam. Öte yandan da bul birini gözüne sok senin gibileri mısır çarşısında çok var bulunmaz hint kumaşı değilsin manasını çıkarsın diyor.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga
-----------------------------hocam bunlar yapılması gerekenler diye düşünüyorum. Maddi ve manevi imkanım var ise yapmaktan yanayım. Bunlar için pişman değilim kırgın da değilim. Benim esas kırıldığım nokta bambaşka birşey. Hangi kızın hoşuna gitmez ki böyle birşey :)