Bu Kızlara Yaranılmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

devil_bugatti bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

irwa yorumun için çok teşekkür ederim lakin benim bu kızla 1 senelik tanışıklığım var ve bu süreç içerisinde tanıdığım kadarıyla aldatabilecek bir kız değil. Bundan dolayı bu kadar iddaalı bir kelime kullanmıştım (evlilik) Fakat bir başkasıyla beraber olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor ve bu hafta içerisinde yanıma gelmek istiyor.

Öncelikle benim tespitlerim şu şekilde. Beni cepte görüyor ve cepteysen en kolay vazgeçilecek olan insansındır derim ben. Aynı zamanda özür dileyerek söylemeliyim ki kızlar odunlar ile birlikte olmaktan gerçekten çok zevk alıyor. Öte yandan şu ana kadar ne dediysem ona, hangi konularda uyardıysam, başına gelebilecek olan tüm şeyleri o henüz yaşamadan ona söylemiş olmam onu etki altına almış olacak ki benden değil bunlardan vazgeçmek istemiyor.

hocam ne senin ne de kızın yaşını bilmiyorum lakin bu odunla olmaktan zewk alma yaşı 16-21 yaşlarındaki kızlarda wardır genelde sonra erkeklere olan güwen we inançlarını kaybederler we sonrasında gelen iyi adamları da harcarlar 

yapılarımızın garip olduğu doğru lakin her erkek gibi her kadın da bir değildir.Senin kız için konuşursam hala dediklerimin arkasındayım şuan senle sewgili olsaydı we X şahsıyla görüşmek isteseydi bu da bir aldatma eğilimi olmaz mıydı? çünkü o X şahsı da senin sewgilim dediğini sewiyor ,) şimdi daha iyi oturmuştur sanırım ,)

yaş 22 kız 19 hoca aslına bakarsan bu aldatma eğilimi ile ilgili dediklerin tbt'ye yazmadan önce benim de aklımdan geçmedi değil. Buna da paradoks deyip geçtim kıza yakıştıramadığım için.

Valla ne yapacağım bilmiyorum bir yanım bekle diyor hatasını elbet anlayacak boynu bükük gelecek, sevgi emek ister ve karşımdaki insanın sevgisine ihtiyacı yoktur diyorum. Zaten hayatıma başka birini sokmak gibi bir planım da yok. Vizeler finaller derken üniversite ortamı malum çoğunluk sevgili bulmaya geliyor artık. Hiç bulaşamam. Öte yandan da bul birini gözüne sok senin gibileri mısır çarşısında çok var bulunmaz hint kumaşı değilsin manasını çıkarsın diyor.

ben 25 yaşındayım dost ya da abla tawsiyesi olarak al lütfen we o kızdan wazgeç böyle bir eğilim warsa elde etsen bile bu sefer ileride şüphe duyacaksın ya bana da yaparsa dye we sonunu bile bile ilerlemiş olacaksın inan gerek yok 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga

hocam bunlar yapılması gerekenler diye düşünüyorum. Maddi ve manevi imkanım var ise yapmaktan yanayım. Bunlar için pişman değilim kırgın da değilim. Benim esas kırıldığım nokta bambaşka birşey. Hangi kızın hoşuna gitmez ki böyle birşey :)

ne yazık ki çoğu kızın hoşıuna gitmez =) bunlar ufak sürprizlerdir... 

ona yapıcağın içten bir gülüş bence onu daha çok kazanabilrisin =) 

prometheusun dediği gibi bunları yaparak kaybetmişsin 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga

hocam bunlar yapılması gerekenler diye düşünüyorum. Maddi ve manevi imkanım var ise yapmaktan yanayım. Bunlar için pişman değilim kırgın da değilim. Benim esas kırıldığım nokta bambaşka birşey. Hangi kızın hoşuna gitmez ki böyle birşey :)

ne yazık ki çoğu kızın hoşıuna gitmez =) bunlar ufak sürprizlerdir... 

ona yapıcağın içten bir gülüş bence onu daha çok kazanabilrisin =) 

prometheusun dediği gibi bunları yaparak kaybetmişsin 

iyi de hocam anlayamadığım bir nokta var hani herşeyin yanında bunu promosyon gibi düşünebilirsiniz. Hani şunu yaptın mı peki desen çook düşük bir ihtimal olur çıkması... Hani 4s muhabbetine döndü sanırım benimki

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Yaranmaya çalışmamak gerekiyormuş,yani oldugu gibi birazda istemesine bırakmak gerekiyormuş kardeşim.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

irwa yorumun için çok teşekkür ederim lakin benim bu kızla 1 senelik tanışıklığım var ve bu süreç içerisinde tanıdığım kadarıyla aldatabilecek bir kız değil. Bundan dolayı bu kadar iddaalı bir kelime kullanmıştım (evlilik) Fakat bir başkasıyla beraber olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor ve bu hafta içerisinde yanıma gelmek istiyor.

Öncelikle benim tespitlerim şu şekilde. Beni cepte görüyor ve cepteysen en kolay vazgeçilecek olan insansındır derim ben. Aynı zamanda özür dileyerek söylemeliyim ki kızlar odunlar ile birlikte olmaktan gerçekten çok zevk alıyor. Öte yandan şu ana kadar ne dediysem ona, hangi konularda uyardıysam, başına gelebilecek olan tüm şeyleri o henüz yaşamadan ona söylemiş olmam onu etki altına almış olacak ki benden değil bunlardan vazgeçmek istemiyor.

hocam ne senin ne de kızın yaşını bilmiyorum lakin bu odunla olmaktan zewk alma yaşı 16-21 yaşlarındaki kızlarda wardır genelde sonra erkeklere olan güwen we inançlarını kaybederler we sonrasında gelen iyi adamları da harcarlar 

yapılarımızın garip olduğu doğru lakin her erkek gibi her kadın da bir değildir.Senin kız için konuşursam hala dediklerimin arkasındayım şuan senle sewgili olsaydı we X şahsıyla görüşmek isteseydi bu da bir aldatma eğilimi olmaz mıydı? çünkü o X şahsı da senin sewgilim dediğini sewiyor ,) şimdi daha iyi oturmuştur sanırım ,)

yaş 22 kız 19 hoca aslına bakarsan bu aldatma eğilimi ile ilgili dediklerin tbt'ye yazmadan önce benim de aklımdan geçmedi değil. Buna da paradoks deyip geçtim kıza yakıştıramadığım için.

Valla ne yapacağım bilmiyorum bir yanım bekle diyor hatasını elbet anlayacak boynu bükük gelecek, sevgi emek ister ve karşımdaki insanın sevgisine ihtiyacı yoktur diyorum. Zaten hayatıma başka birini sokmak gibi bir planım da yok. Vizeler finaller derken üniversite ortamı malum çoğunluk sevgili bulmaya geliyor artık. Hiç bulaşamam. Öte yandan da bul birini gözüne sok senin gibileri mısır çarşısında çok var bulunmaz hint kumaşı değilsin manasını çıkarsın diyor.

ben 25 yaşındayım dost ya da abla tawsiyesi olarak al lütfen we o kızdan wazgeç böyle bir eğilim warsa elde etsen bile bu sefer ileride şüphe duyacaksın ya bana da yaparsa dye we sonunu bile bile ilerlemiş olacaksın inan gerek yok 

Doğru diyorsun hocam inan ki farkındayım hani kafamda o kadar düşünce var ki bu kadar başka bir konunun üzerine düşünsem prof olmuştum çoktan :) öte yandan kafamda bitirdim de işte gönlüme söz geçiremiyorum ister istemez neden diye isyan ediyor...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

kolay aslında, kaçan kovalanır sendromu. muhtemelen gittiği diğer adam kaçıyordu, hatun kovaladı, hatun kaçtığından sen kovalamışsın, sen kaçmadığından kovalanmamışsın..

e bi de elde edilmişsin ki zaten. ceptesin hani. zaten yapılabilir ne varsa fazla fazla yapmışsın, hatun kapattım ben nasıl olsa bu adamı moduna girmiştir.

çok tatlısın ama anlamayana denk gelmişsin..

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:

kolay aslında, kaçan kovalanır sendromu. muhtemelen gittiği diğer adam kaçıyordu, hatun kovaladı, hatun kaçtığından sen kovalamışsın, sen kaçmadığından kovalanmamışsın..

e bi de elde edilmişsin ki zaten. ceptesin hani. zaten yapılabilir ne varsa fazla fazla yapmışsın, hatun kapattım ben nasıl olsa bu adamı moduna girmiştir.

çok tatlısın ama anlamayana denk gelmişsin..

eyvallah hocam doğru diyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacım cebi göstermişsin kıza. başka bişeyi gösterseydin böyle olmazdı. o kızdan sana hayır gelmez :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

şöyle sorayım yarın sana gelse pişmanım dese bir yıl sonra dönüp baktığında bu yaptıkları canını yakmazmı? Belkide böyle olması daha iyi olmuştur,

Eğer affetmeyi bilen birisiysen,

Eğer sana yapılan haksızlıkları kolayca silip kin tutmayacaksan

VE eğer içindeki sevginin büyüklüğüne gerçekten inanıyorsan peşinden git, onun için çabala.

ANCAK bunlardan hepsine gerçekten sahip değilsen o sana gelse bile sakın kabul etme, çünkü ona çektireceğin acılar yine senin canını yakacak...

Birde unutmadan her kadın değerlidir,         VE         her kadın yalnızca kadındır,     onu yaptıkların dahada önemlisi ise düşündüklerinle yüceltmişsin bunda sakınca yok ancak onunda etten kemikten basit varoluşlu bir insan olduğunu unutursan çok ama çok acı çekersin...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

şöyle sorayım yarın sana gelse pişmanım dese bir yıl sonra dönüp baktığında bu yaptıkları canını yakmazmı? Belkide böyle olması daha iyi olmuştur,

Eğer affetmeyi bilen birisiysen,

Eğer sana yapılan haksızlıkları kolayca silip kin tutmayacaksan

VE eğer içindeki sevginin büyüklüğüne gerçekten inanıyorsan peşinden git, onun için çabala.

ANCAK bunlardan hepsine gerçekten sahip değilsen o sana gelse bile sakın kabul etme, çünkü ona çektireceğin acılar yine senin canını yakacak...

Birde unutmadan her kadın değerlidir,         VE         her kadın yalnızca kadındır,     onu yaptıkların dahada önemlisi ise düşündüklerinle yüceltmişsin bunda sakınca yok ancak onunda etten kemikten basit varoluşlu bir insan olduğunu unutursan çok ama çok acı çekersin...

Bu yaptıkları elbet canımı yakar hocam hangi sevenin canını yakmaz ki? Affedebilirim tabiki kin de tutmam... Çabaladım hocam çok çabaladım öyle bir reddeye geldiki bir çaba daha karakterimden ödün vermek olur benim için. Sadece kırgınım o kadar.

İşte ben yüceltme kısmını yaparken basit varoluşunu atlamışım hocam...

Toplam Hit: 3639 Toplam Mesaj: 40