Bu Kodu Bilen Var Mı ?
-
Selam dostlar..
Uzun zamandır bir Kod arıyorum daha doğrusu Kod mudur nedir onu da bilmiyorum ama aradığım şeyi tarif edeyim bileniniz olursa makbüle gececektir.
Web sayfasının kodlarının yada Temasının nerede kullanıldığının sahibi tarafından bilinmesini sağlayan şey
Kodmudur programıdır nedir her neyse işte o!nu arıyorum.
Bilen varsa beri gelsin.
-
Vay anasını.
Nasıl yani hocam?
Biraz daha detay örnek falan...
Zira hiçbirşey anlamadım :|
-
Web Sayfasının Teması Genellikle Özel bir Tema Sürmüyorsa sisteminde Style.css Dosyasıdır, Özel Tema Sürüm Çeken sitelerde Themes Adlı Bir Klasörden Yürütülür Tüm Tema Dosyalarının İşletimi... Genelde tabi.
-
Musketcim : şöyle ki şimdi Adam bir site / script yapmiş. Ben o Script'i yürüttüğüm zaman Local'imde kurup denesem bile adam benim kendi Script'ini editlediğimi ve hatta hangi sayfasında oynama yaptığımı bile biliyor. Bu özelliği Para ile satılan Scriptlerde yapıyorlar genellikle.
Shockman: sorduğum şey tam olarak Musket'e tarif ettiğim gibi. Style.CSS'in içinde varsa bile bana o kod gerek işte. yada adı her neyse.
-
ha şey anladım bu r57 c99 shellerin en altına javascript kodu gömüyolar sen bi siteye bu shelli atınca adama haber olarak gidiyor kendini başka bir dizine kopyalıyor adamda daha sonra giriyor, googleda c99 shell r57 shell diye aratırsan çogu türk sitesinde en alt dizinde bu kod mevcut inceleyebilirsin
-
Allura: yani :) ? Hiç anlayamayan bir adama anlatır gibi " açarak / detaylayarak " anlatabilir misin ? ben sistemciyim web meb anlamıyorum canlar.
-
master hocam tam olarak ne istiyosun bi script var sen mi yazdın yoksa başkası yazdı sen mi çaldın ?
-
Dark : İkiside kardeşim. :-)
-
Karışık bi durum :/
-
xz: cümle içinde seni x'le böler z'ile çarparım. Soruyu cevaplayacaksan mesaj yaz, cevaplamayacaksan boş laf üretme.
-
Master bunu yazdı:
-----------------------------Selam dostlar..
Uzun zamandır bir Kod arıyorum daha doğrusu Kod mudur nedir onu da bilmiyorum ama aradığım şeyi tarif edeyim bileniniz olursa makbüle gececektir.
Web sayfasının kodlarının yada Temasının nerede kullanıldığının sahibi tarafından bilinmesini sağlayan şey
Kodmudur programıdır nedir her neyse işte o!nu arıyorum.
Bilen varsa beri gelsin.
-----------------------------logger gibi bişi diyorsun sanırım..